gittigidiyor

Apple mağazalarını kapatmaya başladı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Apple, COVID-19'un etkilerine yanıt olarak daha fazla mağaza kapatmaya başladı. Bloomberg, iPhone üreticisinin, çalışanlar arasındaki maruziyet ve salgınlardaki artışın ardından ABD ve Kanada'daki üç mağazasını geçici olarak kapattığını bildirdi. Annapolis (Annapolis Mall), Miami (Brickell City Centre) ve Kanada'nın başkenti Ottawa'daki (Rideau Centre) mağazalar 18 Aralık veya 19 Aralık'a kadar kapalı kalacak.

Etkilenen mağazalarda kaç çalışanın COVID-19 geliştirdiği belli değil. Apple, Bloomberg'e yaptığı açıklamada, pandemi koşullarını "düzenli olarak izlediğini" ve günlük sağlık kontrolleri, maskeler, ekstra temizlik ve ücretli hastalık iznini içeren "kapsamlı" bir mağaza güvenliği girişimine sahip olduğunu belirten önceki bir açıklamayı yineledi. Tüm çalışanlar geri dönmeden önce COVID-19 testlerini yaptırmak zorunda kalacak.

Apple mağazalarını kapatmaya başladı!​

apple


Bunun gibi kapanışların yakın gelecekte devam edeceğine dair bir kesinlik yok. Artan enfeksiyon oranları ve yeni koronavirüsün Omicron varyantı etrafındaki belirsizlikle birlikte, bu son dalga geçene kadar daha fazlasının olması şaşırtıcı olmayacaktır. Bu hareket, yalnızca Apple'ın değil, birçok mağazadaki perakende personeli için kalıcı risklerin de altını çiziyor. Birçok perakende çalışanının maske takması ve sağlık durumlarını paylaşması gerekse de, hasta müşterilerden mutlaka kaçınamazlar. Apple mağaza yöneticilerinin COVID-19 semptomları göstermesine rağmen astlarına gelmeleri için baskı yapmış olabileceğine dair endişeler var. Mağazalar riskleri en aza indirebilir, ancak hastalık devam ettiği sürece tamamen kaçınmak mümkün değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst