gittigidiyor

Apple tv

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
APPLE TV

APPLE-TV__74926323_0.jpg
j8cwh.jpg

j8cwy.jpg

j8cxf.jpg

En iyi HD içerik ve AirPlay'le televizyonda her zaman izleyecek güzel bir şeyler var.
Apple TV'yle görmek ve duymak isteyeceğiniz her şey bir arada. Artık gişe rekortmeni filmler, müzikler fotoğraflar ve hatta haberlerin hepsi geniş ekran televizyonunuzda. Üstelik iCloud'la fotoğraflarınız da her zaman güncel.
Sınırsız eğlence. Minicik bir kutuda.
Apple TV ile pek çok filmden, ki bazıları 1080p; fotoğraf slayt gösterilerine, hatta daha fazlasına kadar; izlemek istediğiniz her şey geniş ekran televizyonunuzda kablosuz olarak oynar. Depo alanınızı yönetmenize gerek yok. iTunes arşiviniz ile eşzamanlamanıza gerek yok. iTunes'daki HD filmler, Internet üzerinden HDTV'nizde oynar. Müziklerinizi ve fotoğraflarınızı da bilgisayarınızdan dinleyebilir ve görüntüleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken tıklamak ve izlemek.
iCloud ve Fotoğraf Yayını ile fotoğraflarınız eşzamanlamaya veya göndermeye gerek olmadan otomatik olarak güncellenir.
Apple TV; sessiz, enerji tasarruflu ve avucunuzun içine sığacak kadar küçüktür. Bu özelliğiyle televizyon standının üzerine rahatlıkla yerleştirilebilir veya kalabalık bir dolaba sıkıştırılabilir. Oturma odanızı dram, romantizm ve komedi ile doldurmadığı zamanlarda, bir gece lambasından daha az enerji tüketir.
Kullanımı kolay arayüz.
Basit Apple TV menülerinde, Apple TV ile birlikte gelen ince, alüminyum Apple Remote ile gezinin. Tek bir tıklamayla filmler, Fotoğraf Yayını, Podcast'ler, YouTube videoları ve daha fazlası arasından seçiminizi yapın. Apple TV arayüzü, geniş ekran televizyonunuzun avantajlarından tam olarak yararlanarak sizin için o an en uygun eğlenceyi bulmayı daha kolay hale getirir.
Apple TV ile bağlanın.
Apple TV'yi kurmak, fazlasıyla basittir. Sadece elektrik kablosunu fişe takın ve bir HDMI kablosu (ayrı satılır) kullanarak Apple TV'nizi geniş ekran televizyonunuza bağlayın. Her şey Apple TV'ye Wi-Fi ağınız üzerinden kablosuz olarak aktarılacağından tek ihtiyacınız olan şey budur. Bir de rahat bir koltuk.
Dijital arşivinizin keyfini çıkarın.
Apple TV'nizin Home Sharing özelliği sayesinde şarkılarınızın, fotoğraflarınızın ve evde çekilen videolarınızın bilgisayarla sınırlı kalmasına gerek yok. Eğlencenin tadını en iyi şekilde çıkarmak için dijital arşivinizi Apple TV'ye kablosuz aktarın. Bu arada, koltuktaki yerinizi önceden ayırtmayı da unutmayın.
HD Filmler. Anında eğlence.
Sinemayı evinize getirir.
Artık DVD almak için kuyrukta beklemek veya kabloluda eski gişe filmlerini seyretmek yok. Apple TV ile en popüler Hollywood yapımlarına ve yeni çıkanlara hızla, hatta çoğunlukla DVD'lerin piyasaya çıktığı gün erişebilirsiniz. Asla popüler filmlerin stok dışı kalma gibi bir durumla karşılaşmaz ve istediğiniz kadar çok film kiralayabilirsiniz. Böylece, önceden planmadan gerçekleşen muhteşem film geceleri (hatta akşamüstüleri ve sabahları) yaşayabilirsiniz. Popüler filmlere, konulara veya türlere göre arama yapın. Film hakkındaki kısa değerlendirmeyi okuyun, fragmanı izleyin ve iTunes'dan filmin en son aldığı puanlara bakın. Ve aradığınızı bulduğunuzda, sadece Play düğmesine basın ve birkaç saniye içinde sinema kalitesindeki Dolby Digital 5.1 surround ses ile açılış yazılarını izlemeye başlayın.1 İzlemeye başlamak için 30 gününüz vardır. İzlemeye başladıktan sonra da 48 saat içinde istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
iCloud. İçerikleriniz hep buradadır. Bu sayede her yerde oynatabilirsiniz.
iTunes Match.
iTunes Match abonesiyseniz, CD'lerden içe aktardığınız şarkılar da dahil olmak üzere doğrudan Apple TV'nizden tüm müzik koleksiyonunuza iCloud aracılığıyla erişebilirsiniz. Yılda sadece 39,99 TL ödeyerek tüm koleksiyonunuzun keyfini Apple TV'nizde ya da iPhone, iPad, iPod touch veya bilgisayarınızda çıkarın.2 iTunes Match'in harika bir tarama ve eşleştirme özelliği vardır: iTunes arşivinizdeki tüm şarkılar taranır ve daha sonra iTunes Store'da mevcut olanlar ile eşleştirilir. Eşleştirilen şarkılar, hiçbir yüklemeye gerek olmadan hızla iCloud'a eklenir. Geri kalan şarkılar ise otomatik olarak bilgisayarınızdan iCloud'a yüklenir.
Fotoğraf Yayını.
Bir yaz tatilinden veya büyük bir etkinlikten kalan tüm fotoğrafları yüklemek, inanılmaz kolaydır. iCloud'daki Fotoğraf Yayını ile en güncel 1000 fotoğrafınız, fotoğrafı çekmek için hangi aygıtı kullandığınız fark etmeksizin Apple TV de dahil olmak üzere otomatik olarak tüm aygıtlarınıza eklenir. Eşzamanlamaya gerek yok. Göndermeye gerek yok. Fotoğraflarınız istediğiniz anda HDTV'nizin ekranındadır. Hep birlikte keyfini çıkarmanız için.
AirPlay ve AirPlay Mirroring. Ne görüyorsanız onu gösterin. İçeriğiniz. Geniş ve her an hazır.
Sadece bilgisayarınızdan Apple TV'ye müzik, fotoğraf ve video aktarmakla kalmaz aynı zamanda AirPlay sayesinde iPhone, iPad ve iPod touch'ınızdan da yayın yapabilirsiniz.3 Yani zaten aygıtlarınızdan birinde olan bir filmi izlemek içinizden geldiğinde onu tekrar kiralamanıza veya satın almanıza gerek kalmaz. Daha yeni kaydedilmiş bir ev videosunu veya web sitelerindeki ve AirPlay etkin uygulamalardaki videoları da aktarabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda içeriği oynatmaya başlamak için sadece dokunun ve daha sonra ne izliyor veya dinliyorsanız onu anında Apple TV'ye aktarmak için tekrar dokunun. Ve şimdi AirPlay Mirroring'le kablosuz ve güvenli bir şekilde iPhone ve iPad'inizdeki her şeyi gösterebilirsiniz. Aynen o muhteşem yeni uygulama ve sahip olduğunuz (veya olmadığınız) mükemmel oyun becerileriniz gibi.
Haberler. Maçlar. Hatta spor haberleri. Sezon biletleri. Şimdi koltuğunuzda.
MLB maçlarını oturma odanızdan HD kalitesinde naklen izleyin. Aboneliğiniz var mı? Ev veya uzak yayını seçin. Mola vermek için duraklatın. Yakalamak için ileri sarın. Veya tekrar ve tekrar o inanılmaz anı görmek için geri sarın. Üstelik arşivlerden herhangi bir normal sezon maçını istek üzerine tekrar oynatabilirsiniz. Aboneliğiniz yok mu? Yine de takım programlarına ve gerçek zamanlı skorlara, sıralamalara ve hem maç hem de sezon istatistiklerine ücretsiz olarak bakabilirsiniz.
Tüm haberler. Her zaman.
Şimdi Apple TV'de daha da harika içerikler var. Wall Street Journal Live ile iş dünyasıyla ilgili son dakika haberlerini, dünya ve finans haberlerini takip edin. Piyasa ve ekonomideki gelişmeler ve bunların sizin mali durumunuz ve yatırımlarınız üzerindeki etkisi hakkında uzman görüşlerini dinleyin. Çok zamanınız yok mu? Günde 24 saat boyunca evinizin yakınlarındaki ve dünyanın diğer ucundaki önemli haberlerin ve son dakika haberlerinin özetlerini seyredebilirsiniz.
YouTube, Vimeo ve Flickr. Geniş ekran televizyonunuzu doldurmanın en eğlenceli yolları
Internet'te en çok aranan şeyler. Şimdi HDTV'nizde.
YouTube ve Vimeo'da gördüğünüz tüm o komik, büyüleyici veya garip videoları oynatın. Arkadaşlarınızın Flickr fotoğraflarına göz atın. HD podcastleri izleyin. Ve evinizdeki ses sisteminden Internet radyosu dinleyin. Apple TV, Internet'te bulduğunuz her şeyi HDTV'nizde büyüterek eğlenceyi katlar.


Tanıtım Video

[''YT'']qNg0Gj1cdmE[/''YT'']










 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst