gittigidiyor

Apple’dan eski iPhone’lara iOS 12.5.6 güvenlik güncellemesi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
iphone-620x432-800x480.jpg




Apple, eski iPhone ve iPad cihazlarının kullanıcılarının mümkün olan en kısa sürede indirmeleri gereken yeni bir iOS 12 güncellemesi yayınladı. Apple’ın 2018 tarihli bu işletim sisteminin yeni sürümü, Apple’ın yakın zamanda iOS 15’te yamaladığı büyük bir güvenlik açığını da gideriyor. Bir destek belgesine göre, WebKit kusuru, bir web sitesinin cihazınızda kötü amaçlı kod çalıştırmasına izin vermiş olabilir. Her zamanki veciz ve rahat tavrıyla Apple, “bu sorunun aktif olarak istismar edilmiş olabileceğine dair bir raporun farkında olduğunu” belirtiyor. Bu nedenle, hala bir iOS 12 cihazı kullanıyorsanız güncellemeyi mümkün olan en kısa sürede indirmelisiniz yapmalısınız.

iOS 12.5.6 Yüklemesi Gereken Cihazlar Listesi
iPhone 5s, iPhone 6,iPad Air, iPad mini 2 and iPad mini 3
iOS 12.5.6 Güncellemesi nasıl indirilir?
Ayarlar uygulamasını açıp “Genel”e dokunarak ve ardından “Yazılım Güncelleme”yi seçerek iOS 12.5.6’yı indirebilirsiniz.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,151
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bende ipad3 var. ipad3 Mini'ye her türlü güncelleme gelirken bizimki 9.3.6'da kaldı maalesef ve hiç bir şeyi desteklemiyor artık. Tabii satış politikası.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst