gittigidiyor

Apple'dan iPhone kirlama servisi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
s-c511c5730b3a5c8556b920dd5416adef11f6e1f3.jpg




Apple’ın son günlerde abonelik sistemi hakkında bazı söylentiler dolaşıyordu. Bu iddiaları Bloomberg’den Mark Gurman detaylandırdı.​

Gurman’a göre Apple, bir tür abonelik tabanlı bir modele geçiş yapıyor. Buna göre teknoloji devi, müşterilerin bir abonelik ücreti ödeyerek iPhone’ları kiralayabilecekleri bir hizmeti yakın zamanda hayata geçirebilir.


Apple’ın bu kiralama fikri sadede iPhone’dan ibaret olmayacak.​

Apple’ın bu kiralama fikri sadede iPhone’dan ibaret olmayacak.


iPad’in yanı sıra Apple One ve Apple Care gibi hizmetlerini abonelik hizmetiyle bir araya getirmek istiyor. Çalışmalarına hız veren şirket, bu yıl içerisinde bu hizmeti tanıtmayı amaçlıyor.


Apple’ın abonelik hizmeti ilk etapta daha fazla para kazanma girişimi olarak yorumlandı.​

Apple’ın abonelik hizmeti ilk etapta daha fazla para kazanma girişimi olarak yorumlandı.


Sosyal medyada bu konu hakkında farklı yorumlar yer alıyor. Ancak kullanıcıların büyük bir kısmı bu hizmetin mantıklı olabileceğini söylüyor. Çünkü yeni çıkan bir iPhone’u satın almadan önce birkaç hafta test etmek daha mantıklı olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst