gittigidiyor

Apple'ın Kablosuzları Türkiye'de Satışta!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Apple'ın Kablosuzları Türkiye'de Satışta![/h]Apple tarafından 2016 yılı içerisinde yapılan tanıtımda kablosuz kulaklıklar da görülmüştü. Şimdi ise uzun zamandan beri merak edilen kablosuz kulaklıkların satışa çıktığı duyuruldu.
14 Aralık 2016 15:58 Nasıl Yapılır
528-650x315.png

iPhone 7 etkinliğinde telefonlardan kulaklık girişinin kaldırılması oldukça dikkat çekerken kulaklık girişinin kaldırılması ile kişilerin kablosuz kulaklık kullanabileceği belirtilmişti. Üstelik kablosuz kulaklıklar için Apple tarafından özel üretimler gerçekleştirilirken bu kulaklıkların tanıtımı da aynı etkinlikte yapılmıştı. Fakat üzerinden oldukça uzun bir zaman geçmesine rağmen kulaklıkların satışa çıkmaması dünya genelinde tepki topladı.
Tarih Hep Ertelendi
Apple çıkış tarihini sürekli ertelerken dün yapılan resmi açıklamalar ile birlikte kablosuz kulaklıkların satışa çıktığı belirtildi Türkiye'nin ve satış kapsamına alınması kullanıcıların Türkiye'de de orijinal kulaklık sonra sahip olmasına imkan tanıyacak.
Teslimatlar 3 Hafta Sonra
Yapılan açıklamalarda kullanıcıların kablosuz kulaklık satın alma işlemlerinin tamamlanması halinde üç haftalık bir teslimat sürecinin olacağı belirtilirken küçük boyutlardaki kulaklıklar için kişilerin Türkiye'de 779 liradan başlayan etiket fiyatlarını ödemesi gerekecek. Piyasada 779 TL’ye pek çok farklı cep telefonunun alınabilecek olması bu konuda satışlarım ne kadar yüksek olacağının da takip edilmesini sağlıyor.
Teslimat için üç haftalık süre satın alma işlemlerinin yapılması sırasında mutlaka dikkat edilmeli. Kulaklıkta özel fonksiyonların olduğu ve iPhone ile uyumlu şekilde çalışabileceği açıklanırken bu konuda kablosuz kulaklıkların yüksek satışları ulaşması sağlanabilir. Türkiye'de olmasa da dünya geneline bakıldığında kablosuz kulaklıklar ilgi gösterilecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst