gittigidiyor

Araç Medyanız için Launcher

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Car Launcher AGAMA 2.3.4 [free]


AGAMA Car Launcher, Android işletim sistemi tabanlı araç ana ünitelerinde ve ses sistemlerinde ve ayrıca bir arabada kullanım için telefon ve tabletlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
AGAMA Araba Başlatıcı'nın başlıca avantajları:
- Araba tarzında özlü tasarım
- Esnek tasarım ayarları
- Hızlı başlatma uygulamaları için 24 özelleştirilebilir düğme
- GPS'in tam hızını belirlemek için hız göstergesi widget'ı
- Widget müzik çalar (müzik çalma için en ünlü uygulamaları destekler)
- Güzergah rehberliği desteğine sahip gezgin widget'ı
- Seyahat severler için pusula widget'ı
- Bilgi ekranı (Wi-Fi, GPS, Mobil İnternet, bluetooth, USB, pil)
- 5 günlük bir hafıza ile gezegenin sizin noktanızdaki hava durumu
- Otomatik ekran parlaklığı
- Sesli Asistan
Uygulama 30 günlük ücretsiz deneme süresi ile dağıtılmaktadır. Uygulamayı etkinleştirmek için tam sürümünü satın almalısınız.
Proje desteği:
- Geliştiricinin sitesi: altercars.ru
- E-posta: [email protected] (teknik sorunlar ve işbirliği konularında)
- Ana geliştiricinin Instagram hesabı: @oleg.razrab (haberleri takip edin ve iletişimde kalın)


4.jpg!d



2.jpg!d




https://www.apkbe.com/down/altergames.carlauncher_2.3.4_free
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Car Launcher Free​


Ana özellikler: - HOME düğmesi aracılığıyla açılış ile ana tema olarak ayarlama seçeneği (alıcı için kullanışlıdır)
Hızlı başlatma uygulamalarını normal bir program olarak da kullanabilirsiniz.
Hızlı başlatma için istediğiniz sayıda uygulama ekleyebilirsiniz.-Seçilen uygulamayı düzenleme yeteneği.
Düzenleme menüsünü açmak için simgeyi uzun süre basılı tutun-Mevcut hızı veya kat edilen mesafeyi görüntüleyin.
Ana ekran, GPS verilerine dayalı olarak aracın tam hızını gösterir.
Hıza tıklarsanız, yolculuk başına kat edilen mesafeyi gösterecektir.-Hızı durum çubuğunda görüntüleyin-Tüm uygulamaların listesine hızlı erişim
Sıralama yeteneğine sahip tüm uygulamaların listesini içeren hızlı başlatma menüsü: ada göre,
yükleme tarihi, güncelleme tarihi. Simgeyi uzun süre basılı tuttuğunuzda, uygulamanın silme modunu açacaktır.-Slayt menüsü
Slayt menüsünü açmak için üçgen düğmesine basın veya ekranın kenarından çekin.-Ayrıntılar slayt menüsü
Mevcut hızınızı, yolculuk başına mesafeyi, ortalama hızı, toplam süreyi,
yolculuk için maksimum hız. Yolculuk verilerini istediğiniz zaman sıfırlayabilirsiniz.-Mil veya kilometre cinsinden hız gösterimini değiştirebilme
Reklamsız ve çok daha fazla işlevselliğe sahip ücretli sürüm
Araba Başlatıcı PRO'da şunlar bulunur: - Google Now'ı hızlı başlat - Cihazı açtığınızda otomatik başlatma (yalnızca alıcı gerekir) - Seçtiğiniz 3 ana ekran teması. - Slayt menüsü için daha fazla seçenek:
0km/s'den 60km/s'ye 0km/s'den 100km/s'e 0km/s'den 150 km/s'ye hızlanma
1/4 millik yarışta en iyi zaman ve hız - Listelenen parametrelerin her birine ne zaman gösterileceği ayarlanabilir:
gezi için, bugün, bu hafta, bu ay veya her zaman için.-Slayt menüsünü size uygun olacak şekilde ayarlayabilirsiniz.Yeni ÜCRETSİZ tema
Biz Google+ https://plus.google.com/100724277291367457813/posts



1.jpg!d



2.jpg!d






https://www.apkbe.com/down/com.autolauncher.motorcar.free_3.0.3.12_free
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

AutoZen​

Car Navigation&Launche


screen-0.jpg



screen-2.jpg



AutoZen, Araba Otomatik Başlatıcı ve Navigasyon uygulaması, Android Telefonunuz için harika bir sürüş arkadaşıdır.

Bu araba asistanı uygulaması, Turn by Turn Navigasyon ve diğer kullanışlı özelliklerle sürüş sırasında odaklanmanıza yardımcı olacaktır. AutoZen, diğer şeylerin yanı sıra araç multimedyasını kontrol etmeniz veya bir çağrı almanız gerektiğinde sürüşü daha güvenli hale getirir. Telefonlar için üretimi durdurulan Android Auto için bir yedek arıyorsanız, bu uygulama sizin için olabilir.

Bu Car Dash veya Dashboard Assistant uygulaması, doğru sürüş navigasyonunun yanı sıra ana ekrandan kişilerinizi aramanıza, Spotify, Deezer, Podcast'ler, Youtube ve daha fazlası gibi favori müzik çalarlarınızı kontrol etmenize olanak tanır.

Bu Otomatik Başlatıcı uygulaması, bisikletinizi harika bir otomobil arkadaşı olarak sürerken de sizin için gerçekten yardımcı olacaktır. Bisikletiniz için sürücü navigasyon uygulaması olarak da çalışan bir araba başlatıcı uygulaması arıyorsanız, bu sizin için harika bir uygulama olabilir.

Sesli komut özelliği, sürüş modundayken çalışmayı çok daha kolay hale getirir. Her araba aktivitenizi güvenli ve kolay bir şekilde sağlayan bir Otomatik Navigatör veya Araba Medya Oynatıcı uygulaması arıyorsanız, bu araba başlatıcı uygulaması tam size göre.

Telefonunuzu bir araç telefonu tutucusuna yerleştirerek ve uygulamayı başlatarak telefonunuzu aracınız için bir gösterge panosuna kolayca dönüştürebilirsiniz. Android için bu ücretsiz araba başlatıcı uygulamasıyla gideceğiniz herhangi bir adres için GPS otomatik navigasyonunun keyfini çıkarın.

Auto Car Launcher Uygulamasının Bazı Temel Özellikleri:

Eller Serbest ile Güvenli Sürüş:
Mesaj okumak ve göndermek, normal araba aktivitelerinizden biriyse, bu özellik sizin için gerçekten kullanışlı olacaktır. Sürüş sırasında mesajları yüksek sesle okuyabilen bir araba oynatıcı uygulaması arıyorsanız, bu uygulama tam size göre. Ayrıca, sadece konuşarak mesaj yazmanıza izin verir. Mesaj okurken veya yazarken her iki elinizi de direksiyon simidinde veya bisiklet tutamağında tutun.

Verimli Otomatik Navigatör: Adım Adım Navigasyon
Arabalar için bu çoklu başlatıcı, dünyanın tüm şehirlerini gösteren bir haritaya sahip yerleşik bir navigasyon cihazına sahiptir. Sadece arama yaparak adresi seçin veya girin; uygulama size verimli bir şekilde yol boyunca rehberlik edecektir. Güvenli bir yolculuk sağlamak için yol boyunca hız kameralarını sesli uyarılarla görüntüleyecektir. Etkili bir yönlendirme sistemi ve adres başlatıcısı olan bir otomatik navigasyon uygulaması arıyorsanız, bu uygulama tam size göre.

Mükemmel Bir Araba Medya Oynatıcısı ve Araç Multimedya Denetleyicisi:
Tüm favori medya oynatıcılarınızı tek bir uygulamada ekleyin ve yönetin ve sadece bir dokunuşla kontrol edin. Carplay radyo veya carplay müziğinden hoşlanan biriyseniz, bu uygulama sizin için harika bir araba oynatıcı olabilir. Sürüş sırasında en sevdiğiniz müzikleri, podcast programlarını kolaylıkla ve rahatlıkla dinlemenizi sağlayan bir araç multimedya kontrol uygulamasıdır. Sesi, çalma listesini kontrol edin ve her zamankinden daha kolay.

Aramaları Kolayca Alın ve Yapın:
Bu araba çoklu başlatıcı uygulamasından kişilerinizi yönetin ve bu uygulama içinden sadece bir dokunuşla arama yapın ve arama yapın. Aracınızı sürerken telefonunuza dokunmak zorunda kalmadan arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle konuşmak için eller serbest özelliğini kullanın. AutoZen, her araç etkinliğini son derece kolay bir şekilde yönetmenize olanak tanıyan en kapsamlı otomatik başlatıcı araç gösterge tablosu uygulamalarından biridir.

Telefona Dokunmadan Mesajları Okuyun ve Gönderin:
AutoZen Car Navigation & Launcher uygulamasının mesaj alıp göndermesine ve hayatınızı kolaylaştırmasına izin verin! Mesajları yüksek sesle okuyabilir ve sadece konuşarak mesaj yazmanıza izin verir! Bir mesaj okumanız veya göndermeniz gerektiğinde dikkatinizi dağıtmanıza gerek yok. Whatsapp, telgraf, fb messenger, Slack ve telefonunuzun varsayılan SMS'i gibi popüler mesajlaşma uygulamalarını bu otomatik başlatıcı ve navigasyon uygulamasının içinden kullanabilirsiniz.

Gerçekten Kullanışlı Cardash Uygulaması:
Mevcut hava durumu, pil seviyesi, saat, telefon sinyali ve daha fazlası gibi bilgileri bir bakışta görebilirsiniz.
Sürüş modunuzu seçin (Otomatik veya bisiklet), indirin ve ücretsiz olarak keyfini çıkarın!


https://d.apkpure.com/b/APK/com.zenthek.autozen?versionCode=959
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

VIVID Car Launcher​


H1Vuyd6RzT9gmWyqB1DoWESQkadAdxM7YkeMSvX3h2SdVxMfdlHkKRbF6ktVQxghM6A=w800-h500-rw



u-s_p3RIsbvz5Bi4pVXf3wdERXymOXILmUfVXnoGwZxzJJxT7HIAA1ckP2XnTYo83iU=w800-h500-rw



InEE8iKgNJRAnauwgRIJyLkNuPpOjCcnGRUTnZ4-o3cOSx1oA-0VhQAvG2bLpz7HBg=w800-h500-rw



Vivid, günlük sürüşünüz için kullanışlı özelliklere sahip kişiselleştirilmiş çok temalı bir otomobil başlatıcısıdır. Düzgün ve güzel tasarlanmıştır ve en önemlisi çok sezgisel ve kullanımı kolaydır. İşte Vivid'de bulacağınız önemli özellikler:

* Bölünmüş ekranlı klasik gösterge paneli - Sürüş, haritalar ve medya, en önemli 2 özellik için bölünmüş bir ana ekran uygular, böylece uygulamalar arasında ileri geri atlamak zorunda değilsiniz. Ayrıca alt çubuktaki son uygulamalara kolayca erişebilirsiniz.

* Kart Gösterge Tablosu - Siparişinize göre kartı widget'larını gösterin, kullanılabilir en sık kullanılan özellikler ve kullanıcıların isteği ile güncellemeye devam edin {##
* Navigation - Google Haritalar, Waze, Amigo, IGO, hangi gezinme uygulamalarını kullanırsanız kullanın, kullandıktan sonra, varsayılan haritalar uygulamanız olarak alt çubukta kalacaktır.

* Medya - Araç içi senaryolar için son derece özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü ve herhangi bir standart medya göz atma hizmetleri, spotify, amazon müziği, dab-z vb. İle uyumlu
Auto Play, başlangıçta da istediğiniz gibi desteklendiğinde
{#otomatik oynatma }* Donanım Entegrasyonu - HCT ve diğer bazı satış sonrası bilgi -eğlence cihazlarıyla entegre edilmiş, yerel radyo ve bluetooth çağrısı, müzik ve hatta SMS kullanabilirsiniz

* Telefon arayışı için son derece özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü, basit ve adil İşler! Özellikle bir gezinme oturumundayken.

* Radyo - PX6, PX5 gibi başlık donanımınız desteklenirse, radyo uygulaması için yüksek derecede özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü. Sesli Asistan Desteklenen ve Entegre Cihazınız Google Assistant'ı iyi yüklediyse

* Vale Kilit Ekranı - Vale zamanında, araba saati vb. * Çoklu tema - Seçimleriniz için birden fazla gösterge tablosu düzeni. Fantezi Dinamik Bulanıklık, Duvar Kağıdını Değiştirme Tüm görünüm ve hissi değiştirir.

* Hava Desteği - Vale zamanında kişisel bilgilerinizi koruyabilmeniz için parola ile kilit ekranı,


* OTA - Sürümü Sık sık güncelleyin.
Öğrenmeniz için birsürü başka özellik var ~ VIVID ile sürüşünüzün tadını çıkarın



https://apkgk.com/tr/com.telenav.launcher/download
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst