gittigidiyor

Aralık ayındaki K-Dramlar....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
1-D9PQ.jpg.webp



Squid Game ile popülerliği arten K-Dramaların daha fazla izlenmesi sonucunda Netflix, bu alanda daha fazla yapımı onaylıyor ve platformunda yer veriyor. Bizi en çok heyecanlandıran içerik ise 24 Aralık’ta yayınlanacak ve merakla beklenen bilim kurgu Orijinal dizisi The Silent Sea'nin nasıl tepki alacağı. Bakalım yeni eklenecek K-Dramalar beklenen ilgiyi görecek mi?
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
The Silent Sea (Sezon 1)


Sezon: 1 | Bölümler: 8


Tür: Korku, Bilimkurgu, Gerilim | Yayın Süresi: 50 Dakika



Netflix Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021


Oyuncular: Gong Yoo, Bae Doo Na, Lee Joon, Heo Sung Tae, Lee Moo Saeng





The Silent Sea'nin Aralık 2021'de Netflix'e geleceğini kesin olarak biliyoruz, ancak hala Netflix'in tam çıkış tarihini onaylamadı. Güney Kore'den gelen heyecan verici yeni bilimkurgu dizisinde Kingdom'dan Bae Doona, Squid Games'den Heo Sung Tae ve Train to Busan oyuncusu Gong Yoo gibi bazı tanıdık yüzler yer alacak.


Çok da uzak olmayan bir gelecekte geçen dizide gezegenimiz ölüyor ve çölleşme sürecinden geçiyor. Dünyanın tek hayatta kalma şansı, görevi Balhae Üssü araştırma istasyonundan gizemli bir örnek almak olan Ay'a gönderilen uzman bir ekibin elindedir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
2-Db8r.png.webp



Our Beloved Summer (Sezon 1)


Sezon: 1 | Bölümler: 16


Tür: Komedi, Romantik | Çalışma Zamanı:



Netflix Yayın Tarihi: 6 Aralık 2021 Pazartesi


Netflix nihayet Aralık ayı için yeni bir haftalık K-Drama duyurdu ve dizinin popüler olması bekleniyor.


Choi Woong ve Gook Yeon Soo korkunç bir ayrılık yaşar ve birbirlerini bir daha asla görmek istemez. Ancak ikilinin on yıl önce lisede çektikleri bir belgeselin yeniden gündeme gelmesi ve popülerlik kazanmaya başlaması, eski çifti bir kez daha kamera karşısına geçmeye zorlar.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
3-VM8w.png.webp



Just Between Lovers ( Sezon 1)


Sezon: 1 | Bölümler: 16


Tür: Dram, Romantik | Süre: 73 Dakika



Oyuncular: Lee Jun Ho, Won Jin Ah, Lee Ki Woo, Kang Han Na, Kim Hye Joon


Netflix Yayın Tarihi: 2 Aralık 2021 Perşembe





2017 yılında izleyicilerle buluşan ve gerçek bir yaşam hikayesi olan Just Between Lovers, trajik bir aşk ve kayıp hikayesi. K-Drama hayranlarının severek izlediği en popüler melodramlardan biri olan yapımın tekrar seyirci ile buluşması merakla bekleniyor.


Lee Gang Doo profesyonel bir futbolcu olma hayalleri kuruyordu, ancak babasını öldüren ve kendisini de kırık bir bacakla bırakan trajik bir kaza ve sonrasında üç yıllık rehabilitasyon tedavisi hayallerini sona erdirdi. Yaşanan bu trajik olay sonrası Gang Doo'nun yaşama tutkusunun azalıyor taa ki gençliğinde benzer bir kaza geçirmiş olan Ha Moon Soo ile tanışana kadar.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
4-lcrc.png.webp



Reflection of You (Sezon 1)


Sezon: 1 | Bölümler: 16


Tür: Dram | Süre: 70 Dakika



Oyuncular: Go Hyun Jung, Shin Hyun Bin, Kim Jae Young, Choi Won Young, Kim Jo Hung


Netflix Final Tarihi: 2 Aralık 2021 Perşembe


Hee Joo gençliğinde fakir bir ailede büyümüş bir kadın. Zor bir geçmişi olmasına rağmen başarı bir ressam olan Joo, zamanının anlamsızca harcandığını düşünür. Ona, gençliğini ve anın kıymetini hatırlatan ve genç bir kadın olan Hae Won ile tanıştığında hayata bakış açısının tamamen değişeceğinden habersizdir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
5-Dz7C.png.webp


Inspector Koo (Sezon 1)


Sezon: 1 | Bölümler: 12


Tür: Aksiyon, Komedi, Gerilim | Süre: 70 Dakika



Oyuncular: Lee Young Ae, Kim Hye Joon, Lee Hong Nae, Baek Sung Chul, Jo Hyun Chul





Bir cinayet davasını araştıran sigorta müfettişi Koo Kyung Yi'yi merkez alan, bir araştırmacı komedi draması. Koo Kyung Yi, dünyaya adalet getirmek yerine davayı çözmenin heyecanı için soğuk davaları çözen akıllı bir kadın. Kanca ya da sahtekarlıkla, her davanın ardındaki gerçeği kovalıyor. Seri katil olan bir üniversite öğrencisi, sigorta parasını dolandırmak için kazara bir cinayet davası planlar ve hikaye başlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst