gittigidiyor

arçelik beko led tv TT şasi kanal listesi

bekomehmet81

Vip Üye
arçelik beko led tv TT şasi kanal listesi

arçelik beko led tv kanal listesi

arkadaşlar bu kanal listesi yeni modeller içindir TT şasi dedigimiz modelLER İÇİN

NOT: FARKLI MODEL TV YÜKLERSNİZ ESKİ KANAL LİSTENİZ SİLİNİR ÖNCE TV NİZ HANGİ ŞASİ ONU KONTROL EDİN

MENÜ AYARLAR YAZILIM SÜRÜMU YAZAN YERDE TT VEYA BAŞKA VERSİON TT MODEL HARİCİ YÜKLEMEYİN.

liste türksat 29.09.2014

Ekli dosyalar

• TT_TV_ChannelDatabase.rar
    27.2 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:

A.Bozoğlu

Vip Üye
Hocam selamlar tt şasilerde biss key desteği yok sanırım? eklemek mümkünmü yazılımla vs.?

Yazılım sürümü:
TTGRMR.-.-.-.-.V03.001.00

A.Bozoğlu

Vip Üye
malesef TT şasilerde biss özelligi yoktur.

Anladım neden bu modeli ayırmışlar ilginç, tmm diğer özellikler farklıda uydu alıcısı kısmını bari aynı bıraksaydılar.

Hazır sizi bulmuşken, kendi kullandığım 82 ve 102 ekran tp şasi arçelik led tv'de 3d gözlükler aldığımızdan beri kutusunda duruyordu, geçenlerde astra uydusundaki 3d demo kanalını açtım, gözlükleri kullanmak istedim ama bir türlü kullanamadım? şöyleki gözlüklerin pilleri takılı üzerindeki düğmeye bastığımda ışığı yanıyor, kumandadaki 3D tuşuna bastığımda çeşitli seçenekler çıkıyor ama görüntüde hiçbir değişiklik yok?aynı şekilde samsung marka 3D gözlük var onlardada durum aynı. bunun bir püf noktası varmı?

bekomehmet81

Vip Üye
Anladım neden bu modeli ayırmışlar ilginç, tmm diğer özellikler farklıda uydu alıcısı kısmını bari aynı bıraksaydılar.

Hazır sizi bulmuşken, kendi kullandığım 82 ve 102 ekran tp şasi arçelik led tv'de 3d gözlükler aldığımızdan beri kutusunda duruyordu, geçenlerde astra uydusundaki 3d demo kanalını açtım, gözlükleri kullanmak istedim ama bir türlü kullanamadım? şöyleki gözlüklerin pilleri takılı üzerindeki düğmeye bastığımda ışığı yanıyor, kumandadaki 3D tuşuna bastığımda çeşitli seçenekler çıkıyor ama görüntüde hiçbir değişiklik yok?aynı şekilde samsung marka 3D gözlük var onlardada durum aynı. bunun bir püf noktası varmı?

ustam 3d açtıgınızda ekrandaki görüntü yan yana ise isde by side seç görüntü iyice bozulcak daha sonra gözlükleri aç ve izle bazen bende bakıyorum astra 3d flimler oluyor.

A.Bozoğlu

Vip Üye
Anladim aksama deniycem tekrar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zeko21

Aktif Üye
nasıl ve hangi yöntemle atiliyor bilgi paylaşımı olursa iyi olur örnek olarak usb den atılırmı veya loderlemi atılır

A.Bozoğlu

Vip Üye
nasıl ve hangi yöntemle atiliyor bilgi paylaşımı olursa iyi olur örnek olarak usb den atılırmı veya loderlemi atılır

1-"menü" gir,
2-"kaynak ayarı" na gelip ok tuşla,
3-"program tablosu" satırına gel,
4-"4658" tuşla,
5-"usb to tv" seç,
6-channel /video seç,
7-"kırmızı tuş" a bas, yükleme başlar.

samsunluiso55

Aktif Üye
Ben biraz once denedim.butun kanallar gitti.yukledigim listede bos cikti.buradaki mesajlaei yeni okudum.smiles23
neyseki yeniden ayarladim.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.