gittigidiyor

Arkadaşlar yardım Lütfen Cihazı yeni aldım.

ozgurece

Aktif Üye
Katılım
23 Nis 2019
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
meRKEZ
Değerli Forum arakdaşlarım Aranıza yeni katıldım. Daha önce 4K uydu cihazı (SF4008) kullanıyordum ama bu cihazı kullanıcıların performans ve donanım tavsiyesi üzerine satın aldım. E2 cihaza çok yabancı değilim ama bu cihazdan PC ye bağlantı yapamadım. Elimdeki 122Kb oscam dosyasını bu cihaza gönderemiyorum. Cihaz İnternete ve ağa wireless bağlı. Cihaz bağlantı durumu ve yapılandırma resimleri bunlar Değerli Forum arkadaşlarım.
Uydu kanalarını tarama yaptım Diseq Switch durumları da şu şekilde ayarlı.

Tuner 1
Astra 4A & SES 5 at 4.9°E Diseq Switch … A
Hotbird 13B/13C/13E at 13.0°E Diseq Switch … B
Astra 1KR/1L/1M/1N at 19.2°E Diseq Switch … C
Eutelsat 7A/7B at 7.0°E Diseq Switch … D

Tuner 2
Turksat 42°E

Forumdaki değerli uzman arkadaşlarımızın sorunu hemen çözeceklerine eminim . Yardımlarınızı bekliyorum.












 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Arkadaşım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Cihazın ve PC nin baglı oldugu ag,direkt modemdenmi alıyor yoksa arada router-acsespoint mi var?Yani baska bir arkadasın wifisine router ile alıp,kendi evinin içine router ilemi yaydın wifi yi bunu demek istedim.
Eger arada router varsa kablosuz olarak cihaza hiç bir şekilde baglanamzsın.En az biri,ya e2 cihazın yada PC aga kablolu olarak baglanması gerekiyor.
Yok direk modem den wifi ile dagıtım yaptıysan eger,baglanması lazım.
Ama oda su sekilde,cihazına yüklediğin imajın kullanıcı adı ve şifresi dogru olmalı.Openpli imajlarda kullanıcı adı:root,password:dreambox.Ama diğer bir çok imajda şifre kısmı değişik oluyor.İmajı indirdiğin yerde-sitede veyahut her nereden indirdiysen orada sor.Ftp kullanıcı adı password ne diye.
Bu sorunların haricinde baglanmaman mümkün değil.
1-Wifiye en az bir cihazın kablolu baglanmalı.
2-Cihaza yüklü imajın FTP kullanıcı ad ve passwordu dogru olması lazım.
Kesin bu 2 sorundan bir tanesi mevcut senin sistemde.Dediklerimi kontrol et sıkıntı çözülecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst