gittigidiyor

ARMOR Z1 ile ağlarınız zırhlı birlikler kadar güçlü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ARMOR Z1 ile ağlarınız zırhlı birlikler kadar güçlü

ARMOR Z1, ev kullanıcılarının 4K kalitesindeki videoları bile zorlanmadan izleyebilmelerini sağlayacak.


2016072816030552785.jpg



Telekomünikasyon hizmet sağlayıcıları, küçük ve orta boy işletmeler ve ev kullanıcıları için geniş yelpazede kablolu ve kablosuz ağ teknolojileri çözümleri sunan ZyXEL, ürün gamını genişletmeye hız kesmeden devam ediyor. Firma yeni ürünü ARMOR Z1 ile ev kullanıcılarına 4K Ultra HD video akışı, multiplayer oyun ve yüksek performanslı kablosuz bağlantı vaat ediyor. Bu da 4K Ultra HD videoların herhangi bir kesintiye uğratmadan izleme imkânı sağlıyor.
ARMOR Z1, 1.4GHz çift çekirdek işlemci gücü ve 512 MB RAM desteği ile güçlü bir donanım sağlayarak 2350 Mbps'ye varan kablosuz hızlara ulaşabilme ve gigabit hızında kablolu bağlantı imkânı sunuyor. ZyXEL'in yeni cihazı 802.11ac dual band kablosuz gigabit router/access point ile kullanıcılar yerlerinde duramayacak. ARMOR Z1, ev içerisinde kesintisiz oyunlar, video akışı ve birden fazla cihaz bağlantısı için pazardaki en ideal çözüm olacak. En gelişmiş 802.11ac teknolojisi ile donatılmış olan ZyXEL ARMOR Z1, akıll televizyonlar, oyun konsolları ve diğer tüm cihazlar* için gigabit seviyelerinin üzerinde kablosuz bağlantıya olanak tanıyor. 4K Ultra HD videolarınızı kesintisiz izlemenize imkan sunan ve birden fazla cihaza kablosuz bağlantı sağlarken performanstan ödün vermeyen ZyXEL ARMOR Z1, bunun yanında geliştirilmiş yazılımsal özellikleri bir arada bulunduran donanımlı bir ürün.
Performans zırha büründü!
Bu sıradışı performansın nedeni; ZyXEL ARMOR Z1 ile sunulan Beamforming teknolojisi. ARMOR Z1 üzerinden bulunan akıllı antenleri ve 802.11ac desteği ile kablosuz sinyalin belli bir noktada yoğunlaşması; bu teknoloji ile sağlanıyor.
Uyumlu yönlendirme ve sinyal şekillendirme olarak bilinen bu teknoloji, cihazın çift çekirdekli işlemci gücü ile destekleniyor ve böylece kullanıcılara yüksek verimli bir kablosuz bağlantı imkanı sunuyor. ZyXEL ARMOR Z1, gelişmiş StreamBoost teknolojisi ile akıllı bir şekilde ağ trafiğini önceliklendirerek ve bant genişliğini kullanımdaki cihazlara göre dinamik olarak şekillendirerek mevcut bant genişliğini daha verimli olarak kullanılabilir hale getiriyor. Böylece ev/ofis ağında ses, video, web gezintisi gibi uygulamalar önceliklendirilerek bantgenişliği daha verimli bir şekilde kullanılabiliyor. Örneğin kullanıcı için öncelik videolarının kesintisiz izlenmesi ise; bu önceliklendirilerek ağ trafiğinin daha verimli hale getirilmesi sağlanıyor.
ZyXEL ARMOR Z1 ile ZyXEL'in Apple Store ve Google Play Store'dan ücretsiz indirebilen ZyXEL OneConnect mobil uygulaması eşleştirildiğinde ev kullanıcıları ağlarını kolayca yönetebilme fırsatı da yakalıyor. ZyXEL One Connect ile kullanıcılar, sıfır dokunuşla ağlarını kullanımı kolay grafik arayüz üzerinden izleme, yönetme ve sorun çözme gibi işlemleri kolayca yapabilme ayrıcalığına da sahip oluyor. Ayrıca bu mobil uygulama; ağlarındaki bağlı kullanıcıları yönetebilme, belirli yapılandırmalar yapabilme ve akıllı telefonlardan ağı kolay bir şekilde izleyebilme imkânı sunuyor.
ARMOR Z1 router/access point cihazınızla daha iyi ve güvenli web taramalarınız için kötü amaçlı içerikleri filtreleyebilme, ağınızdaki kullanıcıların bağlı kalma sürelerini kısıtlayabilme veya yapılandırabilme olanağı da tanıyor. Tüm bunlara ek olarak, myZyXELcloud DDNS portalı ile kullanıcılar kendi oluşturacakları sunucu adı ile bulundukları uzak lokasyondan ARMOR Z1 router/access point cihazlarına kolayca erişebiliyor ve cihazın durumunu görüntüleyebiliyorlar.
Teknoloji bilen kullanıcının tercihi ZyXEL ARMOR Z1!
ARMOR Z1'i en iddialı ürünleri arasında konumlandırdıklarını ifade eden ZyXEL Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Kaan Tuncer konu hakkında şunları söyledi:
"Tüketiciler teknolojiyi daha iyi anlayıp daha fazla bilgi sahibi olduğunda ev ağları için beklentiler de hiç olmadığı kadar yüksek bir hale geliyor. ZyXEL ARMOR Z1, 4K Ultra HD yayınlarınızı kesintisiz izleyebilmeniz, ev ağınızın trafiğini StreamBoost teknolojisi ile önceliklendirebilmeniz ve bunlarla birlikte ZyXEL One Connect mobil uygulaması ile ağınızı kolayca yönetebilmenizi sağlayabilmek için tasarlanmış bir ürün. Aynı ağa birden fazla cihazın bağlanması ZyXEL ARMOR Z1'in güçlü donanımı ve gelişmiş yazılım özellikleri ile artık bir sorun değil. ZyXEL ARMOR Z1, güvenilir olmayan bağlantıdan kaynaklanan ortak kullanıcı endişelerini en aza indirirken bağlantıda olan tüketiciyi mükemmel bir şekilde destekliyor."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst