gittigidiyor

Artık Letitbit-Turbobit-Uploaded vs. artık beklemek yok.

A.Bozoğlu

Vip Üye
Katılım
21 Ağu 2011
Mesajlar
152
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Konum
istanbul
Kod:
[B][COLOR="Red"]Konu alıntıdır, hazırlayan arkadaşa teşekkürler[/COLOR][/B].

Evet, artık Download sitelerinde bekleme yok vereceğim linklerle beraber yüksek hızda beklemeden indirme yapabileceksiniz.Öncelikle İndirme yapan download siteleri listesi TIKLA Liste!.Daha sonra örneğin tarayıcınız chrome ise chrome web mağazasından bunu ekleyin Premium.me .En son bu videoyu UZANTININ KULLANIMI izleyerek direk indirme yapabilirsiniz.

NOT:Bilenleriniz vardır aranızda fakat bilmeyenler için konuyu hazırladım.

[''YT'']5SYbb_rprwA[/''YT'']​
 

A.Bozoğlu

Vip Üye
Katılım
21 Ağu 2011
Mesajlar
152
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Konum
istanbul
7 gün süre ile Hızlı olarak dosya indirebiliyorsunuz, 7 günlük süre sonunda farklı tlf ve mail ile yeniden devam edebilirsiniz.

pjf71.png
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst