gittigidiyor

Ashampoo Burning Studio 14 Build 14.0.3.12 Portable | Tek Link

bysamre

Aktif Üye
Katılım
12 Ocak 2014
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Ankara
b8d7335f04bca2b8e2810fc471242489.jpg


13 yılı aşkın süredir disk oluşturma ve yakma yazılımlarının Pazar lideri konumunda olan Ashampoo yazılımlarında yaptığı teknolojik yenilikler ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.
Kolay Kullanım Seçeneği (Compact Mode)
Ashampoo Burning Studio 11′de programın en çok kullanılan özelliklerini içeren bir masaüstü versiyonu bulunuyor. Bu seçenekle veri dosyası yazdırmak hem pratik hem hızlı.
İnternetteki Verileri Yazdırma (Bulut Desteği)
Program Facebook, Dropbox, Flickr ve Picasa hesaplarınızdaki verileri yazdırma seçeneğiyle rakiplerinin bir adım önüne geçiyor. Sosyal ağlarda bulunan resim ve video dosyaları program içerisinden seçilerek disklere kaydedilebiliyor. Artık video ve resim dosyalarının pek çoğunun çevrim içi servislerde saklandığı düşünüldüğünde bu özellikle veriler internet olan heryerden ulaşılabilir hale geliyor.
Video ve Fotoğraflara Direkt Ulaşım
Akıllı telefon veya kameraları bilgisayarınıza bağladıktan sonra kopyalama işlemi yapmadan Ashampoo Burning Studio 11 aracılığıyla direkt ulaşım sağlayın. Fotoğraf ve videolarınızı hemen yazdırın.
Eskisinden Daha Hızlı
Özellikle çok çekirdekli bilgisayarlar için geliştirilen yeni sürüm, en hızlı veri yazdırma programı olma konusunda iddialı. Farklı formattaki videoları hızlı bir şekilde yazdırma işlemi için hazır hale getiren program eskisinden çok daha hızlı bir performans sunuyor.
Yeni Temalar
DVD’ler, filmler, slayt şovlar için hazırlanmış hazır temaların sayısı artırıldı. Ayrıca CD/DVD/Blu-ray disklere etiket hazırlamak için yararlanılabilen editörün fonksiyonları geliştirildi.
Geçmiş sürümlerinde olduğu gibi standart özellikleri yeni sürümünde de kullanıcılarına sunan yazılım da ayrıca yenilenen özellikler de dikkati çekiyor.
Ashampoo Burning Studio 14 (Beta)’ da en dikkat çeken özellik ise; kullanıcıların oluşturdukları disklerdeki verilerini başkalarından koruyabilmeleri ve erişilmez kılmaları için kullanabilecekleri AES-256bit şifrelemedir. Bu özellik sayesinde yazdırdığınız disklere parola koruması atayarak sizin dışınızdaki herhangi bir kişinin diskinizde bulunan verilerinizi görüntülemesinin ya da diskinizdeki dosyaları kopyalamasının önüne geçmiş olacaksınız.
Ayrıca disk ripleme işlemi sırasında albüm kapaklarını da otomatik olarak alabilen yeni sürümde mobil telefon ve tabletlerinizi sadece tek bir tıklama ile bilgisayarınıza yedekleyebileceksiniz.


İndirmek İçin Tıkla
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst