gittigidiyor

Ashampoo ClipFinder Türkçe HD Full indir v2.49

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ashampoo ClipFinder Türkçe Full Versiyon indir

Ashampoo HD ClipFinder Türkçe Full indir Serial



Video indirme ve dönüştürme programı olan Ashampoo ClipFinder yazılımı aslında bir klip arama bulma programı olarak da kullanılmaktadır. Popüler olarak kullanılan video sitelerinden dilediğiniz klibi veya videoyu istediğiniz bir uzantıya dönüştürme yaparak da indirebiliyorsunuz. Program YouTube, Vimeo, Spike, Veoh, Google Video, LiveVideo, Dailymotion, blip.tv, Yahoo! Video, Metacafe, MySpace, SevenLoad, MyVideo, videu ve ClipFish gibi daha bir çok video izleme sitedinden video indirebilirsiniz. Program Türkçe ve kullanımı oldukça basittir. HD olarak veya4k video indirme programı olarak da kullanabilirsiniz. Programı full olarak kullanabilmeniz için dosya içerisindeki yardımcı araçları kullanabilirsiniz.

Farklı görünüm seçenekleri mevcut olan program ile arama bölümünü kullanarak istediğiniz video klip adını yazarak hızlı bir şekilde yukarıda belirtilen tüm sitelerdeki videoları size sunar, bulunan videoları diler direk izleyin dilerseniz bilgisayarınıza indirin izleyin. Ashampoo ClipFinder HD (Video Arama ve İndirme Programı) sadece indirme işlemlerinizi yapmakla kalmaz aynı zamanda videoların formatlarını dönüştürmenizi sağlar.

Programa yeni versiyonla eklenen 3 boyutlu duvar arama yaptığınız videoarı görsel olarak çok şık bir şekilde listeler ve hızlı erişim sağlar. Bu ücretsiz program ile aradığınız videoları ister bir site üzerinden isterseniz bütün video sitelerinden aratabilirsiniz. Basit ve sade arayüzü ile artık video sitelerine girmenize bile gerek kalmadan istediğiniz videoları rahatlıkla bu şık program ile bulabilecek ve indirebileceksiniz.








Serial:


ACFIA9-775CF5-D2482G
ACFIA6-77NY91-FT507T
ACFIA1-77IQBC-XLXB6P
ACFIAT-77IE7E-D8756E
ACFIA2-77VC5F-R2UD6R
ACFIAI-775FC2-PSND1X
ACFIAK-77DQB1-XIF33Q
ACFIAB-77D518-1CQ1F2


Ashampoo ClipFinder HD Full indir

normal-indir2013.png


Turbobit indir


Upterabit indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Openload indir


Boyut: 22,58 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

Ashampoo ClipFinder Türkçe Full Tam indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst