gittigidiyor

Aslan gibi operasyon

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
04 Temmuz 2015



Galatasaray, Lille ve Marsilya’nın peşinde olduğu Lionel Carole’yi üç gün önce gizlice İstanbul’a getirdi. Bonservisine 1.5 milyon, kendisine de 700 bin euro ödenecek futbolcunun, başkan Dursun Özbek’e ait Point Otel’de misafir edildiği belirtildi.

8g48An.jpg


Galatasaray’ın sürpriz şekilde kadrosuna kattığı Lionel Carole, belki Podolski kadar ses getirmedi. Ancak Cim-Bom’un çok önemli bir transfer gerçekleştirdiği belirtildi.

Fransa 2. Ligi’nde şampiyon olan Troyes’un 24 yaşındaki sol bekinin, Lille ve Marsilya gibi önemli takımlar tarafından da istendiği ama Galatasaray’ın elini çabuk tuttuğu ortaya çıktı. 3 gün önce gizli bir operasyonla Türkiye’ye getirilen futbolcuyla her konuda anlaşan Aslan, transfer pürüzlerini ortadan kaldırdı.

U21 ve daha alt yaş kategorilerinde Fransa Milli Takımı formalarını da giyen oyuncunun gelişime açık olması ve maliyetinin azlığının tercih nedeni olduğu ifade edildi. Gizli bir şekilde oyuncuyu Türkiye’ye getiren sarı-kırmızılıların, olayın medyaya yansımaması için titizlikle hareket ettiği ifade edildi. Carole’nin Florya’da, kendisini çok isteyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile de görüştüğü öğrenildi.

Point Otel’de kaldı

Bonservisi için 1.5 milyon euro ödenecek olan Fransız futbolcuya Galatasaray 4 senelik imza attıracak ve her sezon için garanti olarak 700 bin euro verecek. Türkiye’de bulunan oyuncunun 3 gündür Başkan Dursun Özbek’e ait Point Otel’de konakladığı dile getirildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst