gittigidiyor

Assassin’s Creed: The Ezio Collection-Nintendo Switch

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Assassin's Creed®: The Ezio Collection; Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations ve Assassin's Creed Lineage ile Assassin's Creed Embers adlı iki kısa filmi içerir. Oyuncular, serideki en ünlü ve ikonik Usta Suikastçı Ezio Auditore da Firenze olma fırsatına sahip olacaklar. Assassin's Creed®: The Ezio Collection, Assassin's Creed serisinin tüm hayranlarını Nintendo Switch ile hem evde hem de dışarıda oynanabilen üç ikonik eseri keşfetmeye veya yeniden deneyimlemeye davet ediyor.




  • Assassin’s Creed II: Bu oyunda oyuncular, atalarının ölümcül soyunu Floransa ve Venedik de dahil olmak üzere Rönesans İtalya'sında sürdüren yeni bir Suikastçı olan Ezio olarak oynayacaklar. Efsanevi Leonardo da Vinci'nin kendisi tarafından tasarlanan silahları ve aletleri kullanarak sanatlarını geliştirirken; güç, intikam ve komployla dolu bir ortamda mücadele edin. Solo DLC’lerin tamamı (Battle of Forli ve Bonfire of the Vanities), tek oyunculu hikâyeye ilave olarak erişilebilir.
  • Assassin’s Creed Brotherhood: Ezio, güçlü Tapınakçı Nizam’a karşı amansız bir mücadele içindeyken, tüm hayranlar İtalya'nın en ünlü şehri Roma'ya yani gücün, açgözlülüğün ve yolsuzluğun merkezine yolculuk edecek. Bu sadece güç değil, aynı zamanda liderlik de gerektirecek çünkü kendi saflarında toplanacak olan bütün Kardeşlik örgütüne komuta edecekler. Solo DLC’lerin tamamı (Copernicus Conspiracy ve The Da Vinci Disappearance), tek oyunculu hikâyeye ilave olarak erişilebilir.
  • Assassin’s Creed Revelations: Bu oyunda Ezio, sorularına cevap aramak için hayatını geride bırakmalıdır. Oyuncular, gerçeklerin peşine düştükleri yolculuklarında efsanevi akıl hocası Altair'in izinden gidecekler. Bu tehlikeli yol, onları giderek büyüyen bir Tapınak Şövalyesi ordusunun bölgeyi istikrarsızlaştırmakla tehdit ettiği Osmanlı İmparatorluğu'nun kalbi olan Konstantinopolis'e götürür. The Lost Archive DLC’si, tek oyunculu hikâyeyle birlikte erişilebilir.
  • İlave İçerik: Oyunların yanı sıra bu koleksiyon, Ezio'nun hikayesini daha da derinleştiren iki kısa film içeriyor: Assassin’s Creed Lineage® ve Assassin’s Creed Embers™.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst