gittigidiyor

Assassıns hakkındaki gelişen en son haberler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
intro-1431523010.jpg
[FONT=&quot]Geçtiğimiz ay SONY PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini Assassin's Creed: Syndicate'in PC çıkış tarihi 19 Kasım 2015 gününe ertelenmişti. Oyunun PC çıkışına yaklaşık olarak 1.5 hafta kala, oyunun sistem gereksinimleri Ubisoft tarafından açıklandı.

Ubisoft'un, Assassin's Creed: Syndicate için 1080p ile 30 FPS'de oynatmak için hedeflendiği ve oyunun ayarlarında bir kısıtlama olmadığı belirtildi. Oyunun sistem gereksinimlerinin Assassin's Creed: Unity ile benzer özelliklerde olduğunu görebilirsiniz. Umarız geçen seneki gibi sorunlu bir oyunla karşılaşmayız.



acs_sc_73_reviews_maxwellroth_alt-proposal_1444953342.jpg

İşte Assassin's Creed: Syndicate'in Sistem Gereksinimleri!

Minimum Sistem Gereksinimleri!

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64 Bit)
İşlemci: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz ya da AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
Bellek (RAM): 6GB ya da daha üstü
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Ses Kartı: Güncel DirectX Uyumlu Tüm Sürücüler
Hard Disk: 50 GB Boş Alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri!

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64 Bit)
İşlemci: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz ya da AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Bellek (RAM): 8 GB ya da daha üstü
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) ya da GTX 970 (4GB) ya da AMD Radeon R9 280X (3GB) ya da daha üstü
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Ses Kartı: Güncel DirectX Uyumlu Tüm Sürücüler
Hard Disk: 50 GB Boş Alan
[/FONT]
 
Son düzenleme:

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Assassin's Creed Unity hatalarını ortadan kaldıracak yeni bir yama geliştiriliyor!

Bu yıl Assassin's Creed tutkunları tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklenen Assassin's Creed Unity, bildiğiniz gibi 13 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirmişti.

Birtakım oyun hatalarıyla çıkış yapan Assassin's Creed Unity, hatırlayacağınız gibi ilk gün yamasıyla oyuncularının karşışına geçti. Daha sonra iki yaması daha yayınlanan oyunun yamalarının ikisindeki amaç Assassin's Creed Unity hatalarını ortadan kaldırmak, diğerinde ise oyunun performansını geliştirmekti. Assassin's Creed Unity için yayınlanan bu üç yama ile birlikte aksiyon oyunu bir nebze de olsa rahatlamıştı fakat tüm sorunlar çare bulamamıştı. Yapımcı Ubisoft'un yaptığı açıklamaya göre dördüncü yama da geliştiriliyor ve kısa bir zaman içerisinde oyunculara sunulacak. Bu yamanın içeriği ise tamamen oyuncuların rapor ettiği tüm sorunların çözülmüş hali olacak. Yapımcı, kendilerine gelen raporlar neticesinde tüm Assassin's Creed Unity hatalarını çözmek için ellerinden geleni ardına koymayacak. Oyun yamasının çıkış tarihine dair henüz kesinleşmiş birşey yok fakat önümüzdeki hafta çıkması bekleniyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Assassin’s Creed oyunları artık numaralandırılmayacak

Bu kadar fazla oyundan sonra yapımcılar da sayıları akıllarında tutamıyor.
Görülen o ki Ubisoft, Assassin’s Creed serilerinde artık sayı kullanmayacak. Ubisoft’tan gelen açıklamalara göre oyun isminde sayı bulunan en son Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed IV: Black Flag oldu ve bundan sonraki oyunlarda hiçbir şekilde sayı kullanılmayacak. Ubisoft bu konuda Assassin’s Creed: Unity yeni bir dönem olacak şeklinde de konuştu. Umarız bu sistemi Call of Duty serisi de kullanmaya başlar.


Assassin’s Creed IV: Black Flag’in satışları artışta

Assassin’s Creed IV: Black Flag’in satış rakamları 10 milyonu geçti.

Oyun dünyasında adından söz ettiren oyunlardan biri olan ve yeni oyunları ile sunulmaya devam eden Assassin’s Creed, son oyunu Assassin’s Creed IV: Black Flag ile geçtiğimiz yılın Ekim ayında çıkış videoları ile gündemde yer alarak ve sonrasında sunularak ilgi görmüştü.

Edward Kenway ile birlikte Karayip’te geçen maceraları konu alan Assassin’s Creed IV: Black Flag’in, yapılan araştırma sonuçlarında satış rakamlarını arttırdığı gözlenmekte. Yeni nesil oyun konsolları ile birlikte satış rakamlarını artırmayı başaran Assassin’s Creed IV, 10 milyonu üzerinde bir rakama ulaşmış durumda. Araştırma sonuçları elde edilen rakamın % 30′lük kısmının yeni nesil oyun konsolları aracılığı ile elde edildiğini açıklıyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Assassin's Creed Rogue hakkında açıklama yapan Ubisoft, oyunun PC'ye çıkış tarihi, yeni eye-tracking özelliği ve deluxe paketi hakkında bazı bilgiler verdi.

Ubisoft son yaptığı açıklamasında Assassin's Creed Rogue hakkında bir çok bilgi verdi.
Açıklamaya göre, AC Rogue'nin PC sürümü Mart 10'da yayımlanacak. OyunXbox 360 ve PlayStation 3'e geçtiğimiz Kasım ayında yayımlanmıştı.
AC Rogue, 1750'li yıllarda Yeni Yıl Savaşları'nda geçiyor ve kahramanımızShay Patrick Cormac. Kendisi Assassin Brotherhood üyesi ve sonradan bir Templar oluyor.
Oyunun geçtiği bölge ise ağırlıklı olarak Kuzey Amerika olacak.
Rogue'nin PC sürümü ayrıca Tobii Tech ile yapılan bir ortaklık ile eye-tracking özelliğini sunacak.
Bu yeni özellikten faydalanmak için, oyuncuların Tobii eye-tracking'i destekleyen SteelSeries Sentry'e sahip olmaları gerekiyor.
"Peki bu eye-tracking'in getirisi nedir?" sorusunun cevabı ise:


Çok Boyutlu Hareket Kabiliyeti - Karakteriniz bir yöndeki insanlara saldırırken diğer taraftaki objeye odaklanabilmesi buna örnek olabilir.
Göz Teması - Oyundaki bütün karakterler oyuncunun göz temasına göre karşılık verecekler. Birine yan gözle bakmanın sonuçları olabilir yani!
Özel Görüntü ve Ses Efektleri - Çevrenizdeki objeler ve karakterler baktığınız yere göre görsel ve işitsel olarak karşılık verecek. Örneğin siz başka bir köşeye bakarken solunuzda bir varil patlarsa bunu sol kulağınızdan daha baskın olarak duyacaksınız.


Ubisoft bu büyük özellik yanında aynı zamanda Rogue'nin PC sürümünün deluxe seçeneğinin olacağını duyurdu. Bu premium pakette tam sürüm oyunun yanı sıra oyun içi daha fazla içerik sunulacak. Sunulacak içeriklerin arasında karakterinize kıyafetler, yeni silahlar ve görevler bulunacak.
Ayrıca Rogue PC dijital sürümünü Uplay'den ön sipariş veren oyuncuların aşağıdaki Assassin's Creed oyunlarından birini ve iki ek paketi (The Siege of Fort de Sable ve The Explorer) ücretsiz alacağı duyurular arasında.


Assassin's Creed III
Assassin's Creed Freedom Cry
Assassin's Creed Liberation
Assassin's Creed Revelations
Assassin's Creed Brotherhood Deluxe
Assassin's Creed II Deluxe
Assassin's Creed


Assassin's Creed Rogue'nin PC sistem gereksinimleri ise şöyle olacak:


İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 or Windows 8/8.1 (64bit sürümleri)
İşlemci: Intel Core2Quad Q6600 @ 2.4 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
Ana Bellek: 2 GB
Ekran Kartı: nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM) or Intel HD4600
Sabit Disk: 11.4 GB boş alan
Ses Kartı: DirectX 9.0c'ye uygun ses kartı
Çevre Birimleri: Xbox 360 controller, Tobii EyeX Controller, SteelSeries Sentry
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ubisoft yeni Assassin's Creed oyununu Victory kod adıyla duyurdu. Oyuna ait kısa bir tanıtım videosu ve ip uçları içeren birde ekran görüntüsü paylaşıldı


Ubisoft'un kısa süre içerisinde en köklü serilerinden birisi haline gelenAssassin's Creed'in yeni oyunu geçtiğimiz saatlerde duyuruldu. Gerçi bu durum oyun severler için çokta büyük bir sürpriz olmadı. Zira EA için Fifa, Konami için PES, Activision için Call of Duty neyse, UbisoftiçindeAssassin's Creed o oldu.Her sene en az bir Assassin's Creed oyunuyla karşılaşmaya zaten aşinaydık. Fakat Ubisoft geçtiğimiz sene bu sayıyı farklı platformlarda üçe, dörde kadar yükseltmeyi başardı.Yeni duyurulan oyuna geçecek olursak; aslında Ubisoft yetkilileri bir ön duyuru gerçekleştirdi. Oyun hakkındaki detayların ise 12 Mayıs'ta türkiye saati ile 19:00'da gerçekleşecek olan canlı sunumda aktaracaklarını belirttiler.

Oyun hakkında çıkan dedikodulara göre yeni Assassin's Creed oyununun ismi Victory olacakmış. Daha doğrusu Ubisoft oyunu şimdilik bu isimle telaffuz ediyor. Öte yandan oyun dünyasının sızıntılarıyla ün kazanmış olan mecrası Kotaku ise bu ismin sadece bir kod ismi olduğunu ve yeni oyunun ismininAssassin's Creed Syndicate olacağını iddia ediyor.Oyun hakkında çıkan dedikoduların ortak yanı ise yeni Assassin's Creedoyununun Büyük Britanya'da Prenses Victoria zamanında geçecek olması. Tabi ki bu konu hakkında da henüz kesinleşmiş bir durum yok. FakatKotaku bunu bazı kaynaklara dayanarak sağlam bir şekilde iddia ediyor. Sonuç olarak yeniAssassin's Creed oyunu hakkındaki detayları 12 Mayıs'ta öğreneceğiz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed: Syndicate'te kadın ana karakter de yer alacak!


Bugün itibariyle oyun dünyasına resmi olarak duyurulup, tanıtılacak olan yeni Assassin's Creed oyunu hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Assassin's Creed: Syndicate adı ile çıkış yapacak olan yeni oyunda söylenenlere göre biri kadın olmak üzere iki ana karakter bulunacak. Kardeş olan Evie Frye ve Jacob isimli bu iki karakter arasında bölümler arasında geçişler sağlayabileceğiz. Yeni Assassin's Creed: Syndicate'in hikayesi çoğunlukla erkek kardeş olan Jacop'a yönelecek. Yapılan açıklamalara göre oyun, bu iki kardeşin de karışmış olduğu Victoria Devri suçluların yer altı dünyasını konu edinecek. Serinin son çıkan oyunu Assassin's Creed: Unity'nin co-op modunda hiçbir kadın karakter bulunmuyordu. Yapımcı Ubisoft, bunun nedeni olarak kadın karakterler için tüm animasyonların sıfırdan yaratılması gerektiğini ifade etmişti.

Assassin's Creed Filmi ne zaman yayınlanacak?


Ubisoft firması, Assassin's Creed filminin ilk posterini gözler önüne serdi. Posterin yanı sıra firma Assassin's Creed filmine ait görüntülerin E3 festivalinde gösterileceğini belirtiyor.

Yayınlanan posterde "Assassin's Creed: The Movie" ibaresi büyük bir olasılıkla filmin tam adı belirli olduğunda değişime uğrayacaktır. Assassin's Creed filmi 21 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Assassin's Creed serisinin iOS ve Android için yayınlanan mobil oyunu Assassin's Creed: Pirates'e, bugün itibariyle resmi olarak Türkçe altyazı seçeneği geldi. İşte Detaylar!


Assassin's Creed IV: Black Flag'in çıkış döneminde, Edward Kenway yerineAlonzo Batilla'yı kontrol ederek iOS ve Android işletim sistemi yüklü mobilcihazlarımızda maceraya atıldığımız ve bir o kadarda mobil platformların vazgeçilmez oyunlarından biri olan Assassin's Creed: Pirates'e resmi olarakTürkçe Altyazı seçeneğinin eklendiği oyunun resmi Facebook sayfasında duyuruldu!
Assassin's Creed Pirates, Artık Resmi Olarak Türkçe!

Ubisoft'un resmi Facebook sayfasında "Geminizdeki malları saklayın ve artık okyanuslara güvenmeyin. Korsanlar geliyor! Assassin's Creed Pirates şimdi Türkçe!" diyerekten paylaşılan oyunun çevirisini, Sony PlayStation oyunları başta olmak üzere daha önce birçok oyunu resmi olarak Türkçeleştiren 23 Studios tamamladı.
23 Studios ve Ubisoft işbirliği ile tamamlanan bu yerelleştirme çalışması, piyasadaki ilk resmi Türkçe dil seçeneğine sahip Assassin's Creed olma özelliğini taşıyor.
Assassin's Creed: Pirates'i iOS ve Android için GooglePlay ve AppStoremağazalarından satın alabilirsiniz. Oyuna sahip olanlar ise yeni bir güncelleme ile oyunu Türkçe olarak oynayabilecekler. Bu gelişmenin ardından bir ihtimal Türkçe olabilir diye gözler Assassin's Creed: Syndicate'e çevirildi.

Ubisoft 2008 yılında Prince of Persia serisine benzeyen Assassin’s Creedoyunu ile karşımıza çıkmış ve oyun severlerin büyük ilgisi ile karşılaşmıştı. Yıllar içerisinde PoP gibi bir seri haline gelen Assassin’s Creed geçtiğimiz yılın sonuna doğru serinin 4. oyunu AC 4: Black Flag ile bizleri denizlere sürüklemişti.
Assassin’s Creed: Pirates PC'ye de geldi

Firma AC4: Blag Flag oyunundan sonra mobil platformlar için yine denizde geçen Assassin’s Creed: Pirates'i yayımlamıştı. iOS ve Androidplatformlarında da büyük beğeni toplayan AC: Pirates oyunu şimdi de PC'ye geldi. AC: Pirates oyununu internet tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Yarış türündeki AC: Pirates oyunu şimdilik DEMO olarak sunuluyor. Oyunun20 Haziran tarihinde Full sürüm olarak yayımlanması bekleniyor. AC:pirates'i ücretsiz olarak internet tarayıcınız üzerinden buradanoynayabilirsiniz. Dilerseniz Facebook üyeliğinizi oyuna entegre de edebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bakalım neler varmış?
Haberimize başlamadan önce belirtmek isterim ki bu yazımda oldukça bol spoiler vardır. Oyunun içerisindeki görev tarzlarından tutun da, görevlerin içeriklerine kadar her türlü bilgiyi görebilirsiniz. Eğer keyfiniz kaçmasını istemiyorsanız bu noktadan sonra haberimizi okumayı bırakın. Tıkladığınız için teşekkür ederim. Oyun hakkındaki bilgileri erkenden öğrenmek isteyen oyuncular ise görselin hemen aşağısından görev ve aktivitelere göz atabilirler.

2864167-assassins_creed_syndicate_combat-punch

Yan Görevler (Hepsi değil.)

Fight Clubs
Street Races
Raids
Bounty Targets
Templar Hunts
Child Liberation Memories
Escort Cargo Shipments
Gang Strongholds
Toplanabilir Eşyalar

Pressed Flowers
Historical Posters
Royal Letters
Oynanış Bilgileri

Jacob’ın dövüş yeteneği üzerine bir yetenek ağacı var.
Evie’nin gizlilik yeteneği üzerine bir yetenek ağacı var.
Hanging Barrels isimli variller düşmanları öldürmek için kullanılabiliyor.
Oyunda bir seviye (Level) sistemi var. Seviye sınırı henüz bilinmiyor fakat görülen o ki en fazla 10 olabiliyor.
Eşyalar üretebiliyorsunuz. Bu işlem için seviye sistemi devreye giriyor.
Oyunda “Perk” sistemi bulunuyor.
Ortaklarınız için de seviye sistemi bulunuyor. Bu seviyenin sınırı ise 5.
Kendinize bir gangster grubu toplayabiliyorsunuz. En fazla 5 kişi olabiliyor.
Rastgele Bilgiler

Oyunda 9 adet bölüm (Sequence) bulunuyor.
Farklı markalardan bira içebiliyorsunuz.
Oyunda polis araçları bulunuyor.
Londra’nın Sırları isminde bazı ögeler var.
Viewpoint sistemi aynı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Assassin's Creed: Syndicate'in yönetmeni Francois Pelland, Ubisoft adına konuştu ve oyunda mikro ödemelerin olacağını kesin bir dil ile belirtti. İşte detaylar!

ac13.jpg
Ubisoft
'un merakla beklenen oyunlarından biri olan
Assassin's Creed: Syndicate
'de Mikro Ödeme Sisteminin olacağı resmi olarak kesinleşti.
Oyunun yönetmeni
Francois Pelland
'ın verdiği bir röportajda; sadece oyunu oynarken ekstra zaman kazanmak ve oyunun ilerleyişini hızlandırmak için mikro ödeme bulunacağını dile getirdi. Bu mikro ödeme seçeneğinin daha önce
Assassin's Creed IV: Black Flag
'de gördüğümüz sisteme benzeyeceği de belirtildi.
Bu mikro ödemeler oyunun içeriğini etkilemeyecek. Oyunun içeriği tam olarak piyasadaki yerini alırken sadece
Trainer
gibi bazı özellikleri kazanmak ya da kısacası hile yapmak gibi unsurlara isteğe bağlı olarak para ödeyeceğiz. Sistemin dengeli bir şekilde olacağını vurgulayan Pelland, mikro ödemenin oyuncuları tamamen etkilemeyeceğini dile getirdi.
assassins-creed-syndicate.jpg

Birçok oyuncu bu durumu hoş bulurken, çoğu oyuncu kitlesi ise bu duruma aşırı bir şekilde karşı çıkmış durumda ancak bu mikro ödemeler, zamanı olmayanlar ve oyunu hızlı bir şekilde bitirmek isteyenler için ideal olacak.
Assassin's Creed: Syndicate
,
23 Ekim 2015
günü
PlayStation 4
ve
Xbox One
için piyasadaki yerini alacak. Oyunun
PC
sürümü ise
13 Kasım 2015
günü bizlerle olacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Oyun dünyasının uzun soluklu serilerinden biri olan Assassin's Creed'in merakla beklenilen yeni oyunu Syndicate için ilk inceleme notları verildi.


assassins-creed-syndicate-karakterleri.jpg
Assassin's Creed hayranları tarafından serinin büyük bir ilgiyle beklenen yeni oyunu Assassin's Creed: Syndicate dünyaca ünlü birçok oyun mecrası tarafından ilk kez incelenme imkanı buldu.
Seride bu sefer Londra'ya konuk olacağımız oyunun ilk inceleme puanlarına baktığımızda ise oyuncuları sabırsızlandıracak oldukça başarılıpuanlarla karşılıyoruz.
acs-gi-bg1-new-1440682271.jpg

Özellikle hikaye kurgusu, ilerleyişi ve karakter yapılarıyla oldukça başarılıbulunan Syndicate oyunu Ubisoft tarafından Assassin's Creed serisi için dönüm noktası olacak.
Hatırlanacağı üzere serinin bir önceki oyunu Unity oldukça sıkıntılı bir çıkış gerçekleştirmiş, yaşattığı performans ve teknik problemlerden dolayı eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Serinin 13. ana oyunu olacak olan Syndicate bakalım çıkışını gerçekleştirdiğinde de bu başarılı puanların hakkını verebilecek mi?i
İşte Syndicate için verilen ilk puanlar

Game Informer - 90/100
God is a Geek - 90/100
Hardcore Gamer - 3 / 5
CGMagazine - 7.5 / 10
GamesRadar+ - 4 / 5
Digital Spy - 4 / 5
IGN - 8.2 / 10
VideoGamer - 5 / 10
GameSpot - 9 / 10
Polygon - 8.5 / 10
WeGotThisCovered - 3.5 / 5
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Konsol sürümleri ile PC çıkış tarihi arasında tam bir ay bulunan Assassin's Creed: Syndicate'in PC çıkış videosu, olumlu notlarla yayınlandı. İşte oyunun son tanıtım videosu!


intro-1431523010.jpg
Ubisoft'un geliştirdiği yeni Assassin's Creed oyunu olan Assassin's Creed: Syndicate'in PC çıkış videosu yayınlandı.
Viktorya dönemindeki Londra'ya şahit olacağımız oyun, 23 Ekim 2015tarihine sadece PlayStation 4 ve Xbox One için piyasadaki yerini almıştı ancak oyunun PC sürümü 19 Kasım 2015'e ertelenmişti.


acsindicatemidnight-release.jpg

Assassin's Creed: Syndicate, geçtiğimiz sene piyasadaki yerini alanAssassin's Creed: Unity'nin aksine daha akıcı ve daha sağlam senaryo ileoyuncuların karşısına çıkmıştı.
Assassin's Creed: Syndicate'in en önemli özelliği ise Assassin's Creed: Unity'de yaşanan teknik hataların ve sinir bozucu bugların yok denilecek kadar az olmasıydı. Bu durum oyun basınında da Assassin's Creed: Syndicate'in yüksek puanlar almasına vesile olmuştu. Zaten Ubisoft, bu puanları da yeni yayınlanan videoda toplamış durumda.



Assassin's Creed: Syndicate, şu an PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasadadır. Oyun eski nesil konsollara kesinlikle gelmeyecek.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ubisoft'un geçtiğimiz saatlerde PC sürümünü piyasaya sunduğu Assassin's Creed: Syndicate Türkçe yama çalışması ilk günden başladı. İşte Detaylar!


ac13.jpg
Geçtiğimiz dönem Assassin's Creed: Unity gibi bir oyunun Türkçe yamasını10 kişilik ekip ile 200.000 kelimelik cümleyi 75 günde Türkçe'ye çevirenAnimus Projesi ekibi, yine yakın bir kısa süre zarfında Assassin's Creed: Unity'nin DLC paketi olan Dead Kings'i de kısa sürede Türkçe'ye tamamlamıştı.
Yine aynı dönem piyasadaki yerini alan Assassin's Creed: Chronicles Chinave Assassin's Creed: Rogue gibi iki ayrı Assassin's Creed oyununu Türkçe'ye çeviren ekip, ayrıca mobil sürümlere özel olan Assassin's Creed: Pirates'i de23 Studios altında resmi olarak Türkçe'ye çevirmişti.
yoj40cc-1448026443.jpg

Animus Projesi ekibi, şu andan itibaren Assassin's Creed: Syndicate'in Türkçe yama çalışmasına başlamış durumda. Assassin's Creed: Unity'e kıyasla daha fazla diyalog içeren oyunu birkaç aylık sürede Türkçe olarak tamamlamayı planlıyorlar.
sisj40r-1448026374.jpg

Assassin's Creed: Syndicate Türkçe yama ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilir, şimdiye kadar Türkçe yaması yapılan tüm Assassin's Creed oyunlarının Türkçe yamalarını ise siteden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
Aynı ekip, daha önce Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood,Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed III, Assassin's Creed IV Black Flag gibi oyunları da Türkçe'ye çevirmişti.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
assassins-creed-syndicate-london-cover-1448696686.jpg
Assassin's Creed ailesinin 9. ana oyunu olan ve Ubisoft'un bir önceki AC oyunlarında da olduğu gibi büyük beklentilerle piyasaya sürdüğüSyndicate, yakın bir zamanda sonunda PC için de çıkış yaptı.
PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının ardından yaklaşık bir ay sonra gecikmeli olarak PC platformu için çıkışını gerçekleştiren Assassin's Creed: Syndicate'in PlayStation 4 ve PC sürümleri arasında detaylı bir karşılaştırma yapıldı.
assassins-creed-syndicate-logo-640x325.jpg

Serinin bir önceki oyunu Unity'de yaşanılan performans vb. büyük problemlerle karşılaşmadağımız Syndicate, neden PC'de gecikmeli çıkış yaptığını aslında biraz da ortaya koyuyor. Ayrıca NVIDIA'nınGameWorksteknolojisinden faydalanan oyunun grafik kalitesiyle de oldukça ön plana çıktığını belirtmekte fayda var.


Gamingbolt tarafından detaylı bir şekilde karşılaştırılan Assassin's Creed: Syndicate PlayStation 4 vs. PC karşılaştırma görüntülerine aşağıdan ulaşarak, sizde oyunun hangi platformda daha iyi olduğuna kanaat getirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
AC Syndicate Sistem Gereksinimleri Belirlendi

Ubisoft’un Kuzey Amerika merkezli video oyun stüdyosu Ubisoft Quebec tarafından AnvilNext oyun motoru üzerinden geliştirilen serinin yeni oyunu Assassin’s Creed Syndicate sistem gereksinimlerini Oyun Haberleriaracılığı ile haberlerimize misafir oldu. Marc-Alexis Côté yönetiminde ve Scott Phillips tasarımcılığı ile geliştirilen; geçtiğimiz 23 Ekim’de PS4 ve Xboc One, 19 Kasım’da da Microsoft Windows bilgisayarlarda start alan ve oyuncuları Victoria Devri Londra’sında bizi mükemmel maceralar sunan Assassin’s Creed Syndicate sistem gereksinimlerini haberimizin sonundan öğrenebilirsiniz. Haberimizin sonunda yer alan sistem gereksinimlerinin yanında yapımcı ekibin yaptığı açıklamaya göre full HD çözünürlükte oynarken en az 3 GB’lik bir VRAM’e ihtiyaç olduğu söylendi.
MINIMUM


  • İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1), Windows 8.1 ya da Windows 10 (64bit)
  • İşlemci: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz / AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
  • Hafıza: 6 GB RAM Bellek
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270 (Shader Model 5.0’li 2GB VRAM)
  • Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı
  • Sabit Disk: 50 GB boş alan

ÖNERILEN


  • İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1), Windows 8.1 ya da Windows 10 (64bit)
  • İşlemci: Intel Core i7 3770 @ 3.5 GHz / AMD FX 8350 @ 4.0 GHz
  • Hafıza: 8 GB RAM Bellek
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) veya yeni GTX 970 (4GB) / AMD Radeon R9 280X (3GB VRAM) ya da üzeri
  • Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı
  • Sabit Disk: 50 GB boş alan
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]Siz de nefes alın, biz de.
[/h]Son yıllarda her sene yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkarıp kötü bir iş koyması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ubisoft, son çıkan oyunu Assassin’s Creed: Syndicate ile işleri biraz olsun yola koymuştu. Gelen bir söylentiye göre ise Ubisoft, bu sene herhangi bir Assassin’s Creed oyunu çıkarmayacak.
ACS_SC_39_SDCC_EvieAssassination_watermark_211604.0.jpg

Geçtiğimiz senelerde Assassin’s Creed: Syndicate’in detaylarını “Assassin’s Creed: Victory” adıyla sızdıran Kotaku, bir sonraki Assassin’s Creed oyunu hakkında da bilgiler paylaştı. Kotaku’nun yazısında yer alan bilgilere göre Ubisoft, bu sene için yeni bir Assassin’s Creed oyunu düşünmüyor.Önümüzdeki sene ise bütün Assassin’s Creed oyunlarının çok daha öncesinde geçecek, Eski Mısır’ı konu alacak, Assassin’s Creed: Empire ismindeki yeni oyunuyla karşımıza çıkacak. Umarız Ubisoft son senelerdeki bu kötü gidişata artık bir son verir ve tekrar yükselişe geçer.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ubisoft bugün yaptığı duyuru ile Assasin's Creed, Watch Dogs 2, Ghost Recon: Wildlands ve daha birçok oyunu hakkında bilgi verdi. Peki Assasin's Creed'i bu yıl görebilecek miyiz?


assassins-creed.jpg
2009 yılından itibaren her yıl sonbahar aylarında Assasin's Creed oyunu çıkaran Ubisoft bu yılı pas geçecek. Watch Dogs 2’nin de bir yıl içerisinde çıkış yapacağı duyuruldu.
Assasin’s Creed serisinin yeni oyunun Mısır temalı olup 2017’den önce gelmeyeceği dedikoduları son haftalarda bütün site ve forumlarda yer aldı.Ubisoft bugün yaptığı açıklama ile dedikoduları sonlandırdı.
Ubisoft bu yıl Assasin's Creed serisine yeni bir oyun eklemek yerine seriyi gözden geçirmeyi planladıklarını da dile getirdi. Önümüzdeki yıl çok farklı bir Assasin's Creed oyunu ile karşılaşabiliriz.
assassins-creed-all-character.jpg

2014 yılında serinin Assasin's Creed Unity ile aldığı darbe sonucu Assasin’s Creed Syndicate’e ön yargıyla bakılmış, bu sebeple satışlar beklenenden hayli düşük olmuştu. Unity’deki onlarda hata ve tasarım sorunu nedeniyle seriden uzaklaşan kitleyi geri getirmek için Ubisoft köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.
Assasin’s Creed Unity’de gelen geri bildirimler ışığında birçok şey öğrendiğini dile getiren Ubisoft oyunun mekaniklerinde geliştirmeler yapıp eşsiz ve unutulmayacak bir oyun deneyiminin de sözünü verdi.
Ubisoft gelecek finansal yılı için planlarını da açıkladı. 1 Nisan 2016 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında Watch Dogs 2, For Honor, South Park: The Fractured But Wholeve Ghost Recon: Wildland’in çıkışını yapacağı kesinleşti. Watch Dogs 2 hakkında güçlü dijital servislerle desteklenecek yüksek potansiyelli bir AAA oyun olacağı söylendi.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Assassin’s Creed serisi geri döndüğü zaman her sene düzenli olarak çıkmayabilir!

Ubisoft gerçekten yola gelecek gibi görünüyor.


Assassin’s Creed serisinin ufak bir mola vereceğini söylemiştik. Görülen o ki serinin vereceği bu mola hem seriye, hem de Ubisoft’a yarayacak. Çünkü yeni gelen haberlere göre Assassin’s Creed serisi geri döndüğü zaman her sene düzenli olarak çıkmayabilir.
assassins_creed_b-600x337.jpg

Ubisoft’un CEO koltuğunda oturan isim olan Yves Guillemot, yapmış olduğu bir açıklama ile birlikte, “Geliştiricilere biraz daha zaman vermemiz gerektiğinin farkına vardık. Böylece geliştiriciler oyun üzerinde daha fazla düşünme ve geliştirme imkanına sahip olacaklar. Bu şekilde de Assassin’s Creed serisini bir adım ileriye taşıyacağız. Assassin’s Creed serisi geri döndüğü zaman yine Assassin’s Creed oyunlarımız düzenli olarak çıkmaya devam edecek fakat bu olay her sene gerçekleşmeyecek.” şeklinde konuştu.
Bakalım Ubisoft gerçekten sözlerinin arkasında kalabilecek ve karşımıza benzersiz bir Assassin’s Creed serisi sunabilecek mi?
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iOS için geliştirilen Assassin's Creed: Identity çıkışını gerçekleştirdi. Aksiyon ve RPG ögelerinden oluşan yeni Assassin's Creed oyununun detayları ve satış fiyatı haberimizde.


assassins-creed-identity2.jpg
Blue Byte Software tarafından geliştirilen ve Ubisofttarafından yayımlanan Assassin's Creed: Identity, nihayet iOS kullanıcılarına App Storeüzerinden satışa sunuldu.
Oyun, geçtiğimiz ayın sonuna doğru Yeni Zelanda ve Avustralyabölgelerinde kısa bir süre App Store'daki yerini almış ve birçok oyuncu tarafından denenebilir hale gelmişti. Maalesef ulusal anlamda çıkışını gerçekleştirmeyen oyun, bugün itibariyle Türkiye de dahil olmak üzere resmi olarak yayınlandı.
assassins-creed-identity.jpg

Suikastın merkezi İtalya!

12,99 TL fiyat etiketi üzerinden satışa sunulan Assassin's Creed: Identity, RPG ve aksiyon ögelerini bir araya getiriyor. Sevilen AC oyunu Assassin's Creed II'deki gibiİtalya'nın Rönesans dönemine doğru yol alacağımız oyunda Kolezyum ve Floransa gibi dönemin birçok ünlü mekanı karşımıza çıkıyor.
iOS için Assassin's Creed: Identity indirmek için tıklayın

Toplamda 16 farklı görev tipinin yer aldığı Assassin's Creed: Identity'nin ilerleyen dönemde Android ve Windows Phone cihazları için de yayınlanması bekleniyor.
12767304_842336219225486_1243463515_n.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Assassin’s Creed VR Experience duyuruldu![/h] [h=2]Bu senemiz de Assassin’s Creed olmadan geçmeyecek yani.
[/h] Ubisoft, geçtiğimiz haftalarda aldığı yeni bir kararla, Assassin’s Creed serisinin tekrar elden geçirileceğini ve bu sene yeni bir Assassin’s Creed oyunu görmeyeceğimizi belirtmişti. Görülen o ki, Ubisoft yine kendini tutamamış çünkü AMD’nin sahne aldığı GDC 2016 konferansı sırasında Assassin’s Creed VR Experience duyuruldu.
CdjVXaaVAAAsb0l.jpg

Assassin’s Creed VR Experience için Fox ve Practical Magic firmaları ile ortaklaşa çalışan Ubisoft, Assassin’s Creed VR Experience’ı adından da anlayabileceğiniz gibi sadece VR cihazlarına özel olarak geliştiriyor. Assassin’s Creed VR Experience, 2016 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkmış olacak ve bu oyun Assassin’s Creed oyun serisinden değil de, Assassin’s Creed’in ilk filminden ilham alınmış olarak çıkacak karşımıza.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
cover4.jpg

Assassin’s Creed serisinin ilk iki oyunundaki yaratıcı yönetmenin yer aldığı 1666: Amsterdam oyunun tanıtım videosu yayınlandı. 1666: Amsterdam oyununun detayları


1666-amsterdam.jpg
1666: Amsterdam, Assasins’s Creed serisinin yaratıcı yönetmeni olanPatrice Desilets’in yeni projesi. Konsollarda görülmesi beklenen oyun konusu ve karakteri ile oldukça dikkat çekiyor.
Gazeteci Brandon Sheffield’ın kayıt altına aldığı videoda oyunun sanatsal açıdan Assassin’s Creed ile benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Yönettiğimiz karakter gizemli pelerini ile hayvanlara dönüşebiliyor ve korkunç halüsinasyonlara sebep oluyor.
Şeytan’dan daha kötü olmayı vaat eden oyunda fare, karga, kara kedi ve kara büyü ile alakası olan bütün hayvanları kontrol edebiliyoruz.
1666: Amsterdam, THQ Montreal tarafından geliştiriliyordu. PlayStation 3ve Xbox 360 için çıkması gerekirken THQ’nun batışı ile Ubisoft stüdyoyu satın aldı ve oyunun geliştirilmesine ara verildi. Şimdi ise yetenekli Patrice Desilets projenin başına geçti ve oyunu yeni nesil konsollar için hazır hale getirmeyi amaçlıyor.
Paylaşılan video aslında 2 yıl öncesine ait. 1666: Amsterdam’ın mekanikleri ve sanatsal içerikleri videodakine benzer olacakken grafik açısından çok daha gelişmiş bir versiyonun gelmesi bekleniyor. Çıkış tarihi ise henüz belirsiz.
header.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst