gittigidiyor

Asus GTX 980 Ti Dünyanın En Hızlısı!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=3]Asus'tan gelen haber oyuncuları ve donanım severlerin kanını kaynatmaya yetti. Asus, gezegendeki en hızlı GTX 980'i yaptığını duyurdu. Kartın özellikleri için habere buyurun.[/h]
207a.jpg
ASUS kullanıcılarına sunduğu kaliteli ürünlerle piyasada rüştünü ispat etmiş bir firma. İnsanlar, ASUS bir ürün gördüklerinde bir kalite beklentisine giriyorlar. ASUS da bu beklentiyi karşılayabildiği için kullanıcılarından olumlu yorum alıyor ve piyasanın liderlerinden biri oluyor.
Ekran Kartı Alana, SW Battlefront BedavaElectronic Arts ve DICE işbirliğiyle geliştirilen StarWars Battlefront için kampanyaların ardı...


Şimdi ise ASUS, gezegendeki en hızlı GTX 980 modelini yaptığını söylüyor. Altın çocuk, 1266MHzlik saat hızına sahip ve bu saat hızı overclockla beraber 1376Mhz'e kadar çıkabiliyor. 6GBlık VRAMe sahip kartın bellekleri 7200MHz hızında çalışıyor. ASUS'un performans canavarı kartının yetenekleri hız aşırtmayla beraber daha da üst seviyeye çıkıyor.
asus_20th_anniv_980_2-1448971043.jpg
Firma hız aşırtma yapacak kullanıcılarını düşünmüş olacak ki 10-mmlik ısı boruları ve alüminyum arka plaka kartı soğutmak için kullanılıyor.
gold20th-gtx980ti-p-6g-gaming_back-b.jpg
Overclock yaparken yanlış bir şey yaptığınızda da korkmanıza gerek yok zira BIOS reset tuşu kartınızı eski haline çeviriyor. Bu arada SLI bağlantı noktaları da utanmadan aynı kasaya bu karttan iki tane bağlamak isteyen kullanıcılar için düşünülmüş. Kartın fiyat etiketi ise henüz belirsizliğini koruyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst