gittigidiyor

Asus ROG ilk Strix bilgisayarını tanıttı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
asus-rog-strix-gd30-01.jpg

Asus Republic of Gamers (ROG), Strix dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, grafik kartları, monitör, fare ve kablosuz kulaklık seti gibi ürünlerinin ardından şimdi de ROG Strix GD30 masaüstü oyuncu bilgisayarının duyurusunu gerçekleştirdi. Peki, Asus ROG Strix GD30 oyunculara neler sunuyor?
Asus ROG Strix GD30 masaüstü oyuncu bilgisayarı teknik özellikleri

Tasarımında bilim kurgu ve siber punktan esinlenildiği ifade edilen Asus ROG Strix GD30, üst seviye bileşen seçenekleriyle tüm oyunları oynatabilecek güçte olması amacıyla oluşturulmuş. Beyaz ön panelleri toplamda 6 farklı stilde çıkartılabilen ve takılabilen masaüstü oyuncu bilgisayarı, 3 bölmeli bir yan pencere de sunuyor. Ayrıca ürün Aura RGB aydınlatma yeteneklerine de sahip.


asus-rog-strix-gd30-02.jpg

Asus ROG Strix GD30’un başlıca teknik özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor:
İşlemci: Intel Core i5-7400 veya Intel Core i7-7700
Bellek: 32 GB’a kadar DDR4 RAM (4 slot)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 2 GB’tan GeForce GTX 1080 8 GB’a kadar seçenekler
Depolama: Çeşitli SATA HDD, SSD ve M.2 seçenekleri
Bağlantılar: Dört USB 2.0 portu, yedi USB 3.1 Gen 1 portu (bir tanesi Type-C özellikli)
Ön Panel: İki USB 2.0 portu, iki USB 3.1 portu, hafıza kartı okuyucu, mikrofon ve kulaklık bağlantıları
Boyutlar ve Ağırlık: 230 x 550 x 540 milimetre, 17 kilogram
Kasa tasarımında hem alt hem de önde büyük havalandırma deliklerine yer verilen Strix GD30’da güç kaynağı bölmesi ise izole edilmiş. Beş fana kadar alan bulunan kasada istenirse suyla soğutma da tercih edilebiliyor. Öte yandan GD30’un doğrudan arka tarafında kırmızı renkteki 120 mm bir sistem fanı ile birlikte geldiğini belirtelim. Sistem performansı, sıcaklık ve aydınlatmalar Asus Aegis III yazılımı ile kontrol edilebiliyor.
Asus ROG Strix GD30 masaüstü oyuncu bilgisayarının çıkış tarihi ve fiyatı konusunda bir açıklama ise henüz yapılmış değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst