gittigidiyor

ASUS ROG Sica Tanıtıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ASUS, ROG Sica Mouse serisine kar beyazı renginde ve Omron tuşlarla desteklenmiş yeni bir versiyonunu kattı.


asus-rog-sica.jpg
ASUS'un oyunculara hitap eden ürün serisi Republic of Gamers, oyunculara her türlü ekipmanı vermeyi hedefleyen bir seri. Serinin yeni üyesi ise özellikle MOBA türüne göre tasarlanmış.
MOBA oyunları için üretilmiş diğer Mouselarda da benzer tasarımı görüyorduk. Bu tasarımın MOBA oyunlarında oldukça rahat bir tutuş sağladığını söyleyebilirim.
sica-white-1.jpg
ROG Sica'nın birbirinden ayrı sağ ve sol tuşları, Omron mekanizmasıyla desteklenmiş. Bu Omron mekanizması 20 milyon tıklamaya kadar dayanıklılık sağlıyor. Bu arada sağ ve sol tuşların, ana gövdeden de tamamen ayrıldığını belirtelim.
sica-white-2.jpg
ROG Sica'nın 5000 DPI optik sensörü ve 1000Hz de yenileme hızı olduğunu belirtelim. Tasarımda da ASUS'un ROG serisi ürünlerinde kullandığı Mayan desenlerinin de yer aldığını belirtelim. ROG Sica'nın bir adet de USB 2.0 bağlantı kablosu olduğunu belirtelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst