gittigidiyor

ASUS ve ROG, IFA 2022’de en yeni OLED Monitörlerini tanıttı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
ASUS merakla beklenen IFA 2022 fuarında geniş kapsamlı ürün serilerinden en yeni modelleri tanıttı. 2 – 6 Eylül tarihlerinde her gün saat 10:00-18:00 arasında ziyaretçilere açık olacak olan IFA 2022, Almanya’nın Berlin şehrinde düzenleniyor. ASUS’un standı ise Berlin ExpoCenter City, Messedamm 22, 14055 Berlin adresindeki Messe Venue’de, 11.2 numaralı salonda yer alıyor.

İçlerinde ProArt Display OLED PA27DCE, ProArt Display OLED PA32DC, ZenScreen OLED MQ13AH ve ZenScreen OLED MQ16AH ekranların; yeni ROG Strix Impact III mouse gibi oyuncu ekipmanlarının yer aldığı en son ASUS ve ROG yenilikleri fuarda tanıtılıyor.


Ziyaretçiler; dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, ekranlar, çevre birimleri, ağ çözümleri, kurumsal ürünler, anakartlar ve daha fazlasının yer aldığı her kategoriden ürünü ASUS standında bizzat deneme fırsatı yakalıyor.

En son yenilikler​

IFA 2022 ziyaretçileri akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlar, ekranlardan oyuncu ürünlerine kadar her ürün kategorisinden yeni ASUS, ROG ve ProArt serisi modelleri keşfedebilecek.

ProArt-Display-OLED-PA27DCE-620x372.png


Monitörler​

ProArt Display OLED PA27DCE, 26,9 inç boyutunda bir 4K (3840 x 2160) OLED monitör. 350 nit maksimum parlaklık sunan bu model gerçek 10 bit renkle birlikte %99 DCI-P3, %99 Adobe RGB ve %100 sRGB renk gamlarını sunuyor. ASUS ProArt Kalibrasyon Teknolojisi profesyonel kullanıcılar için renk doğruluğu sağlarken favori renk profillerini de donanım aracılığıyla kaydetme fırsatı veriyor.

ProArt-Display-OLED-PA32DC-620x372.png


31,5 inç boyuta ve 4K (3840 x 2160) HDR OLED panele sahip olan ProArt Display OLED PA32DC, RGB şeritleriyle şık bir görünüm de taşıyor. Bu model DCI-P3 renk gamının %99’unu kapsıyor. Otomatik kalibrasyon özelliğine sahip ilk OLED monitör olan bu ürün, yerleşik bir renkölçerden ve ASUS Otomatik Kalibrasyon özelliğinden yararlanarak ASUS ProArt Kalibrasyon yazılımının avantajlarını tam olarak kullanabiliyor. Ürün ayrıca Calman ve Light ColourSpace CMS profesyonel donanım tabanlı kalibrasyon sistemlerini de destekliyor. Monitörde her tür kullanım şeklinde ve kuruluma uyabilen iki adet kullanışlı stant seçeneği bulunuyor. Şık metal sap ise kolay taşıma imkanı veriyor.

ZenScreen-OLED-MQ13AH-620x372.png


ZenScreen OLED MQ13AH, 13,3 inç boyuta sahip bir FHD (1920 x 1080) OLED taşınabilir monitör. Bu monitör, %100 DCI-P3 renk gamı ve Delta E < 2 renk farkıyla dikkat çekiyor. Yoğun siyahlar ve göz alıcı parlaklık sunabilen model süper hızlı 1 ms tepki süresiyle olağanüstü HDR performansı sergiliyor. ASUS Akıllı Kılıf ve yerleşik tripod yuvası da esnek kullanım olanakları sunuyor. ZenScreen OLED MQ16AH ise FHD (1920 x 1080) OLED modelin 15,6 inç boyutundaki sürümü. Daha küçük modelle aynı etkileyici renk özelliklerine, tepki süresine ve ASUS Akıllı Kılıfa sahip.

P711W_02--620x580.png


Oyuncu ekipmanları​

IFA yeni birçok oyuncu aksesuarının tanıtımına sahne olacak. Bunlar arasında öne çıkan ROG Strix Impact III mouse, tamamen FPS oyunları için tasarlandı. Yalnızca 59 gram ağırlığı, dengeli biçimi, sol ve sağ tuşların hatlarıyla son derece incelikli bir tasarıma sahip olan bu model her tür tutuş biçiminde tutarlı tıklama hissi veriyor. Benzersiz mekanik tuş gerilim sistemi sayesinde de tıklamalarda neredeyse hiç gecikme yaşanmıyor.

ROG Keris Wireless AimPoint ve Gladius III Wireless AimPoint


ROG bu modelin yanı sıra ROG Keris Wireless AimPoint ve Gladius III Wireless AimPoint modellerini de duyurdu. Her iki mouse de 36.000 dpi ROG AimPoint sensörüyle ve yeni ROG SpeedNova kablosuz teknolojisiyle donatıldı. Ağırlıklar ve pil ömrü de maksimum performans için iyileştirildi. ROG desenli mouse kavrama bandına sahip olan bu modeller, oyuncuların mücadelenin en yoğun anlarında bile mouse’u sıkıca kavrayabilmesini sağlıyor. Her iki model de ayrıca Moonlight White sürümlerine sahip.

ROG Cetra True Wireless Pro


Fuarda tanıtılan etkileyici oyuncu kulaklıklarında ise başı ROG Cetra True Wireless Pro modeli çekiyor. Kablolu ve kablosuz bağlantı seçeneği sunan bu model, Qualcomm® Snapdragon Sound™ teknolojisi ve yüksek tanımlı ESS Quad DAC ile oyunlarda olağanüstü ses kalitesi sunuyor. Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleme Özelliğine Sahip Mikrofon ise USB-C modunda net sesli iletişim olanağı sunuyor. Siyah ve yeni Moonlight White sürümleriyle gelen ROG Cetra True Wireless ise düşük gecikme süreli sesle daha iyi senkronizasyon sağlıyor.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,165
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Hepsi çok güzel de, ulaşabilecek miyiz bakalım bu fiyatlarla.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst