gittigidiyor

ASUS Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ)

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
2023 için yenilenen ürünler içerisinde ilk dikkat çeken ASUS Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ) oldu. Dikkat çekti diyorum çünkü seri, Zenbook ailesinin şu ana kadar üretilmiş olan en güçlü modeli.

Yeni Zenbook modeli için ASUS’un Intel ile özel bir çalışma yaptığı açıklandı. ASUS SoM yani System-on-Module tasarımına sahip benzersiz bir Intel işlemcinin kullanıldığı yeni Zenbook, bu sayede çok daha verimli bir cihaz olarak geliyor. Kullanılan özel modül paketlemenin, daha iyi soğutma performansı ve anakart çekirdek alanında %38 oranında azaltılması gibi önemli artıları var.

ASUS Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ)

Bu modül tasarımıyla beraber cihazda kullanılan işlemci ise 13. nesil Intel Core i9-13905H olarak açıklandı. Ayrıca grafik biriminde de RTX 40 mobil serisi ekran kartlarının kullanıldığı söylendi.

Yeni bileşenlerle beraber artan güç, beraberinde artan ısıyı da getiriyor. Yeni modül tasarım yapısının yanında, özel bir sıvı metal termal bileşik de kullanılmış ve böylece yüksek performans modunda sıcaklıkların 7 derece düşmesi sağlanmış. Haliyle soğutma performansı yeterli olduğu için en güçlü Zenbook, 155 W’a kadar TDP değerlerini elde edebiliyor.

Son olarak yeni cihazda 32 GB LPDDR5X DRAM ile yüksek bir bellek gücü sunulduğunu da eklemiş olalım. Dedik ya ASUS Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ), şimdiye kadar ki en güçlü Zenbook oldu.


 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA) – Çok Yönlü Kullanım​

Çok yönlü bir kullanıma hitap eden ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA), ASUS’un yenilediği ürün modellerinden biri.

Hem çok yönlü bir kullanıma hem de iyi bir performans deneyimine odaklanan yeni cihaz, 13. nesil Intel i7 işlemcilerle beraber geliyor.

WUXGA 144Hz ekranı, 16 GB RAM kapasitesi, Wi-Fi 6E teknolojisi, Harman Kardon sertifikalı uzamsal ses, PCI Express SSD, 360 derece ErgoLift menteşe ve %83 ekran-gövde oranı gibi artılar sunan cihaz, tek şarjla 10 saate kadar pil dayanma süresi de sunabiliyor.

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Yeni cihazın dayanıklılık seviyesi de dikkat çekici. Öyle ki ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA), MIL-STD 810H ABD askeri sınıf standartlarına uygun testlerden geçirilmiş.

Tabii ki cihazın Chromebook olması Google Workspace uygulamaları ve Google Play avantajlarını da beraberinde getiriyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

ASUS Chromebox 5 – Modern Tasarım ve Güçlü Donanım​

Yeni ASUS Chromebox 5 ile sade ama modern bir tasarımın, güçlü donanım özellikleriyle bir araya getirildiğini görüyoruz. 12. nesil Intel Core işlemcileriyle gelen seri, yüksek kablosuz performansı için Intel Wi-Fi 6E AX211 artısına da sahip.

ASUS-Chromebox-5-5.jpg

VESA montaj desteği de olan ASUS Chromebox 5, diğer cihazları şarj etmek için kablosuz şarj artısı da sunuyor. ASUS Chromebox 5 üst kapağına, desteklenen cihazları yerleştirip 15W kablosuz şarj avantajından da yararlanmak mümkün.

Serinin Google Play desteği sayesinde binlerce uygulama ve oyuna da ev sahipliği yapabilecek bir mini bilgisayar olduğunun altını çizelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst