Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asus Zenfone Serisi Telefonlarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)
Asus Zenfone Serisi Telefonlarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)
Asus markası son zamanlarda gerçekten güzel telefonlar yapmaya başladı.Eskiden telefonlarda ekran görüntüsü alabilmek için telefona uygulama kurarak bu işlemi yapıyorduk. Son model telefonlarda artk ekran görüntüsü alabilmek için telefona extra bir uygulama yüklenmesine gerek yoktur. Sizlere bu makalemde Asus Zenfone modellerinin hepsinde nasıl ekran gürüntüsü alınır resimli olarak anlatacağım.
Asus Zenfone modellerinde ekran görüntüsü alabilmek için; Güç (Kilit) ve ses kısma butonlarına aynı anda basıp 1-2 saniye beklemek yeterlidir. Ekran gorüntüsü alır almaz telefonda fotoğraf makinesi gibi ses çıkar ve ekran görüntüsü alınmış olur.
Zenfone 2, Zenfone 2 Laser, Zenfone 2 Selfie, Zenfone 4, Zenfone 5, Zenfone 6, Zenfone Go, Zenfone Zoom modellerinin hepsindeGüç (Kilit) ve ses kısma butonlarına aynı anda basıp 1-2 saniye beklemek yeterlidir.
Lenova A8 Tablete Format Nasıl Atılır Detaylı Anlatım
Lenovo Son zamanlarda ürettiği bilgisayar ve tabletlere kendisinden oldukça sık söz ettiriyor. Lenovo nun en son ürettiği tabletlerden biride Lenovo A 8 dir. Tabletler, bilgisayarlar bir süre sonra yüklenen uygulamalardan dolayı cihazınız yavaşlamaya, arasına donmaya yada takılmaya başlar. Bu tür sorunların çözümüne cihazınıza format atarak kurtulabiliriz.
Lenovo A-8 serisi tüm tabletlere format atmak çok basittir. Cihazınıza format atmak cihaza hiç bir zarar vermez fakat cihazdaki tüm bilgilerin, resimlerin, oyunların ve uygulamaların silinmesine sebep olur. Cihaz ilk aldığınız günkü gibi hızlı ve temizlenmiş olur.
Lenovo A-8 format atmadan önce yapılması gerekenler;
1-Cihazınızı yedekIeyin
2- cihazınızdaki mail adresi, Sifre vs. gibi önemli şeyleri bir yere not alınız.
Lenovo A-8 format Atma: Ayarlar > Yedekle ve sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla > Tableti sıfırla> Her Seyi sil adımlarını takip ederek tableti formatlayın bilirsiniz.