gittigidiyor

Atlanta HD 2.27 Yazılımı

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
Versiyon : 2.27

Eklentiler

*CCcam 2.30 (Her zamanki bölümünde -Menü-İnternet ayarları-Sunucu -Version seçme)

*CCcam info (Kanal info barına Cas sitemi altına konuldu)

*StartUp (Açılış Kanalı seçme) .Menü-Kanal Düzenleme-TV kanalları- istediğiniz kanal üzerine gelerek Recall tuşuna bastığınızda kanal karşısında Yıldız işareti çıkacaktır,kayıt ettiğinizde cihazınız kapanıp açılınca o kanalda açılacaktır.

A DULT -Menü-Pvr -alt bölümde göreceksiniz.(Bu özellik sizi internet ortamında A dult film izlemenizi sağlayacaktır,kullana bilmek için DNS yönlendirmesi yapmanız gereklidir.Şu şekilde yapabilirsiniz Menü-İnternet Ayarları DHCP açık konumunda iken cihazınız ip aldıkdan sonra DHCP kapalı konuma alınır ve DNS sunucusu 1 : 008.008.008.008 Dns Sunucusu 2 :008 :008 :004 :004 olacak şekilde kayıt edip çıkınız .)

Yüklemek için.
[HIDE]
Atlanta HDBOX

http://funboxk ey.com/TEST/

usb için

http://funboxk ey.com/227.zip (link için k ve e arasındaki boşluğu siliniz)

Atlanta HDBOX -S-

http://funboxk ey.com/TEST/ (-S- UZANTILI img dosyası)

usb için

http://funboxk ey.com/227s.zip (link için k ve e arasındaki boşluğu siliniz)

HDberry için

http://hdberry.net/TEST/

usb için

http://hdberry.net/227.zip[/HIDE]http://hdberry.net/227.zip
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst