gittigidiyor

Atlanta hd box medialink black panther dönüşüm

tarkan1444

Vip Üye
Katılım
29 Mar 2012
Mesajlar
253
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Konum
istanbul
Arkadaşlar aşağıda verilen dosyalar sadece ilk çıkan atlantalarda tuşsuz model 2modül 1 card girişli modelde denenmiştir fakat daha sonraki 2 modül 1 card cihazlarda bazılarında hata verebilir sorumluluğu kabul eden yüklesin
dosyaları açıp UPDATE yazan klasörü usbye atın
1-ATLANTA HDBOX CODE yazılımını usb ile yükle
2-MEDİALİNK BLACK PANTHER V.175yazılımını usb ile yükle(yalnız cihaz usb seçiyor update clasörünü usbye at cihazın fişi çekili iken usbyi tak cihazı fişe tak 100 kadar sayacak cihaz açılacak )(olmuyorsa başka usb ile dene)
3-Cihaz açıldıktan sonra medialink black panther v.255 yazılımını usb ile yükle
Not:medialink yazılımında ip tv girişi 15 adet ile sınırlıdır
Dosya içeriği alıntıdır
http://www.dosya.tc/server34/yIRQdu/ATLANTADANMED_AL_NKED_N___M.rar.html
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst