gittigidiyor

Atlanta HDBOX ve HDBOX-S 2.42 TEST yazılımı.

sky27

Aktif Üye
Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
132
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Kemer
E9pNnZn.jpg


Atlanta HDBOX ve HDBOX-S 2.42 TEST yazılımı.



Değerli kullanıcılarımız,

Bu yazılım geçiş yazılımıdır.Yeni eklemek istediğimiz özellikler için kullanıcıları sıkıntıya sokmadan kademe kademe yükseltmeler yapılacaktır.

Yükleme sonunda mutlaka fabrika ayarlarına dönülmelidir.Uzman arkadaşlar yaparak burada görüşlerini paylaşırlarsa bütün kullanıcılar için yayınlanacak yazılımda sorunlar en aza indirgenmiş olur.

Bu yazılımda yapılanlar.

*İp tv 'de önemli güncellemeler yapıldı.Kitlenme donma ,ip tv'den normal uydu kanal geçişlerinde yaşanılan sorunlar güncellendi.

*rtmp desteği video sorunu çözüldü,ses codec çalışması devam ediyor.

*Tp listesi güncellendi.Türksat Uydusunda 1 nolu Tp olarak 11844 V 2222 (şebeke frekansı üzerinden sıralama yapıldı.)

*Özellikle çoklu uydu kullanan kullanıcılar belirli bir süre sonunda yeni bir tp eklemek istediklerinde arama yapıp kanal listesine eklememe sorunu giderildi.

*Yeni osd çalışması için örnek teşkil etmesi için ses barı yenilendi.Buradan görüş alarak ana menü rengini gelen talep doğrultusunda değiştireceğiz.

*Pvr bölümünde codec güncelleme yapıldı.

--Bazı kullanıcılar bu kadar süre bunun içinmi bekledik diye yazacaklar ,üstüne bastırarak yazmak istiyorum ,lütfen gereksiz kimseye fayda sağlamayacak yorum ve yazılar yazmayınız.Bizlere bu hizmeti veren forum yöneticilerininde gereksiz yere zamanlarını çalmayalım,sadece yazılımı test eden arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
Yazılımları ve güncel softcamı aşağıdaki eklentiden indrebilirsiniz.


dosyada usb ve direk indirme için gerekli açıklamalar bulunmaktadır.Hdbox ve Hdbox-s modeli için lütfen doğru yazılımları yükleyiniz.

1 CI olanlar hdbox-s
2 CI olanlar hdbox
ATLANTA ekibine teşekkürler
 

Ekli dosyalar

  • Atlanta_HD_S_v242.zip
    3.3 MB · Görüntüleme: 20
  • Atlanta_HD_v242.zip
    3.3 MB · Görüntüleme: 14
  • SoftCam.rar
    2.2 KB · Görüntüleme: 14
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst