gittigidiyor

Avast! Antivirus-InternetSecurity 7.0.1456 Final-Türkçe 2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
1341381117ra029y48cjgwm.jpg


Avast! Antivirus Free Pro Internet Security 7.0.1456 Final Türkçe 2012

Programın Özellikleri;

Avast! Internet Security, virüslere, casus yazılımlara ve 2012 yılındaki diğer kötü amaçlı yazılım türlerine karşı en iyi korumayı sağlamak için Avast! SafeZone? ve yeni karma bulut teknolojileri ile tamamlanmış, eksiksiz bir antivirüs, antispyware, antispam ve güvenlik duvarı koruması sunar.

Internet Alışveriş ve Bankacılık Işlemlerini Hiç Endişelenmeden Yapın

SafeZone internet üzerinde alışveriş veya bankacılık işlemleri yaparken hassas finansal işlemlerinizi güvenle yapabilmeniz için masaüstünüzde özel ve yalıtılmış sanal bir pencere oluşturur.
AVSINC7FNL1SGNLIVE.png

Internet Alışveriş ve Bankacılık Işlemlerini Hiç Endişelenmeden Yapın

SafeZone internet üzerinde alışveriş veya bankacılık işlemleri yaparken hassas finansal işlemlerinizi güvenle yapabilmeniz için masaüstünüzde özel ve yalıtılmış sanal bir pencere oluşturur.
AVSINC7FNL1SGNLIVE.png

Internet'te Rahatsız Edilmeden Gezinin ve Sosyalleşin

Sandbox internette gezinme ve programları sanal olarak çalıştırma (bilgisayarınızın dışında) olanağı verir; Web, IM ve P2P kalkanları ise sosyal ağlarda (Facebook, Twitter vb.), IM sohbetlerinde (Skype, ICQ vb.) veya dosya paylaşım sitelerinde güvende olmanızı sağlar.

Gerçek Zamanlı Korumadan Yararlanın

Karma bulut teknolojisi virüs veritabanı güncellemelerinizin akışını bilgisayarınıza gerçek zamanlı olarak yaptığı için tüm virüs tanımları Virüs Laboratuvarımız tarafından bilinir olduğu anda Avast! yazılımınızda da bulunur.

Tıklamadan Önce Neyin Geldiğini Bilin
AVSINC7FNL2SGNLIVE.png

Bulut tabanlı FileRep özelliğimiz riskleri belirlemek için seçme ölçütünü (yaygınlık ve ortaya çıkma gibi) kullanarak sayısız dosyada saygınlık verileri tuttuğundan, bir dosyanın saygınlığı hakkında sizi önceden uyarabiliriz.

Kimliğiniz Yalnızca Sizde Kalsın

Yerleşik sessiz güvenlik duvarınız bilgisayar korsanlarını ve bilgisayarınızdan hassas kişisel verilerinizi çalmak için yapılan diğer yetkisiz erişim girişi denemelerini engeller. E-dolandırıcılık girişimleri yerleşik antispam aracılığıyla önlenir.

Boyut:305-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: pandomim
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 xp vista 32x64bit


gQ3DO.gif

Avast! Antivirus -2012

(((Alternatif)))

Avast! Antivirus-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst