gittigidiyor

Avast! Antivirus-Professional v 7.0.1461Beta Türkçe 32'64Bit-2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
Avast-pro7.jpg


Avast! Antivirus Professional v 7.0.1461 Beta Yeni Türkçe 32'64Bit 2012

avast!'ın çevrimiçi ve çevrimdışı tüm tehditlerden sistemi korumak için dizayn edilen kapsamlı güvenlik yazılımı Internet Security 6 sürümüyle eskisinden daha güçlü.
AVASTIS6SGNLIVE00.png

avast! Internet Security (İnternet Güvenlik Yazılımı) 6 gücünü çevrimiçi alışveriş ve bankacılık işlemleri için geliştirdiği SafeZone teknolojisinden alıyor. Bu özellik maksimum güvenlik sağlamak için kullanıcıya arkasında iz bırakmayan dolayısıyla takip edilemeyen güvenli bir alan yaratıyor. Kişisel bilgilerinize dışarıdan müdahale edilme ihtimali bu sayede gideriliyor.

avast! Internet Security 7 sezgisel AutoSandbox özelliğiyle şüpheli uygulamaları etkili olmadan engelliyor. Tasarımda dikkat çeken en önemli değişiklik ise yan bara taşınan sihirbaz. Kullanıcılar artık yazılımın sorunsuz çalışıp çalışmadığı konusunda tereddüte düşmüyor. avast! Internet Security anti-spam, anti-virüs, anti-rootkit ve güvenlik duvarı araçlarını biraraya getirerek bilgisayarınız için kusursuz bir koruma sağlıyor.
avast! WebRep Yeni
Avast kullanıcılarının oluşturduğu internet güven endeksi sayesinde sitelerin güvenli olup olmadığını önceden bilceksiniz.

avast! SafeZone Yeni
Yeni bir masaüstü açarak sistemde çalışan diğer uygulamalardan bağımsız ve takip edilemeyen bir alanda iz bırakmadan çevrimiçi alışveriş ve bankacılık işlemlerini yürütür.

avast! AutoSandbox Yeni
Tüm şüpheli çalıştırılabilir programları ve web sitelerini güvenli sanallaştırılmış ortamda çalıştırarak sisteminizi korur.
Antivirüs - Anticasus Taraması
Program daha güvenilir bir koruma sağlayabilmek için her türlü zararlı yazılıma karşı daha güçlü hale getirildi.

Gerçek Zamanlı Anti-rootkit Koruması
Programın benzersiz gerçek zamanlı koruması tüm kernel-modlu sürücüleri kontrol ederek tüm rootkitler daha sisteminize zarar vermeden bulunarak durdurulur.

avast! Ortak Kullanıcı IQ'su
Avast! kullanıcılarından gelen zararlı yazılım uyarıları analiz edilerek tüm kullanıcılar aynı tehditlere karşı korunur.

avast! Akıllı Tarama Özelliği
Beyaz listeye aldığı alanları değişiklik olmadıkça taramayan program bu sayede taranması gereken alanları %80 oranında azaltarak daha hızlı tarama sağlar.

Savunma Kalkanı
Bilgisayarınızdaki tüm aktiviteyi gözlemleyen program şüpheli işlemleri rapor/bloke eder.

Mail Kalkanı
Alınan ve gönderilen tüm e-postaları zararlı yazılım tehlikesine karşı tarar. Program taramayı MS Outlook için geliştirdiği bir eklentiyle, diğer e-posta servisleri için ise POP3/IMAP4/SMTP proxy'leriyle gerçekleştirir. Yeni versiyon gmail.com, sympatico.ca gibi SSL tabanlı e-posta servislerini de destekliyor.

Web Kalkanı
Tüm gezilen web sayfaları,internet indirilen dosya ve java scriptler tarayıcınızı yavaşlatmadan taranır.

P2P Kalkanı
ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera's DC++, Overnet, Qtrax, Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax gibi P2P programlarıyla indirilen tüm dosyalar kontrol edilir.

Anlık Mesajlaşma Kalkanı
AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger gibi anlık mesajlaşma servisleriyle indirilen dosyalar kontrol edilir.

Network Kalkanı
Ağ tabanlı tüm virüslere karşı koruma sağlar.

Sessiz/Oyun Modu
Tüm tam ekranlı uygulamalar otomatik olarak algılanarak pop-up dahil bilgisayar ekranınızda açılacak her türlü uygulama bloke edilir.

CPU Optimizasyonu
Çok çekirdekli CPU'larda daha hızlı çalışan avast! 6 disk alanında daha az yer kaplar ve daha az enerji harcar.

Grafiksel Kullanıcı Arayüzü
Programa eklenen grafiksel arayüzde gerçek zamanlı tarama raporları görülebilir. Grafik raporlama arayüzünün kullanımı oldukça kolaydır.

avast! Pro Antivirus'den farklı olarak sahip olduğu özellikler şunlardır:
Sessiz Güvenlik Duvarı: Programda internet bağlantınıza göre değiştirebileceğiniz 3 farklı ayarla çalışan bir güvenlik duvarı bulunmaktadır. Tüm internet trafiğinizi arka planda size fark ettirmeden kontrol eden program üst düzey koruma sağlar.
Antispam: Program gelen ve gönderilen tüm mailleri tarar ve mail kutunuzu spamlardan arındırır.
Kimlik Hırsızlığı Koruması: Online bankacılık veya alışveriş işlemleri sırasında yaşanan kimlik hacker'larına karşı tam koruma sağlayan programla önemli bilgileriniz güvende olacak.

avast! v 7.0.1461 Sürüm Güncellemeleri

Script Shield - Script kalkanıyla daha derin tarama.
WebRep özelliği Firefox'un yeni sürümleriyle uyumlu hale getirildi.

Boyut:102-mb
Sıkıştırma: R-mbar / Şifre: zumax
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 xp vista 32x64bit


gQ3DO.gif

Antivirus Professional-2012

(((Alternatif)))


Antivirus Professional-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst