gittigidiyor

Avast! Internet Security / Premier Antivirus 18.2.2328 (Build 18.2.3827.0)

By J0K3R

Aktif Üye
Katılım
13 Mar 2016
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
Sakarya
vjpnlA.jpg


Avast Internet Security: Bilgisayarınız için en akıllı çevrim içi koruma.Doya doya tweet atın, alışveriş yapın veya bankacılık işlemlerini güvenle gerçekleştirin ve dilediğinizi "beğenin". Internet Security\'nin akıllı tehdit tespiti çevrim içi kimliğinizi korur ve şimdi de en önemli dosyalarınız ve fotoğraflarınız için ek fidye koruması katmanı ekler.

Oturum açma bilgilerinizi ve parolanızı çalmak için bilgisayar korsanları bankacılık sitelerinin sahtesini kolayca yapabilir. Internet Security bilgilerinizin güvende kalması için verilerinizi şifreler.

Günümüzdeki kimlik avı e-postaları "piyangoyu kazandınız" mesajları kadar belirgin değil. Internet Security her zamanki garip metin ve göndericilerden daha fazlasını durdurur.

Avast Premier: En gelişmiş bilgisayar antivirüs yazılımımız. En iyi özelliklerimizin tümü bu üründe bulunmaktadır.Tüm web kamerası saldırılarını engeller ve fidye yazılımlarını onlar devreye girmeden önce durdurur.

Akıllı bulut tabanlı tespit sistemiyle bilgisayarınızı, ev ağınızı ve parolalarınızı sıfır saniye tehditlerine karşı korur. Uygulamalarınızı otomatik olarak günceller ve istediğiniz zaman verilerinizi kalıcı olarak siler. Bu nedenle bu özelliklere sahip bir korumayı daha önce görmediğinizi ifade ettik.

6m1LG9.png


Avast! Internet Security

Avast! Premier Antivirus
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst