gittigidiyor

AVG Anti-Virus Pro 2012 SP1 RC TR 32'64Bit 2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
dm-EY04.jpg



AVG Anti-Virus Pro 2012 SP1 RC TR 32'64Bit 2012

AVG Anti-Virus zararlı yazılım koruması yanında geliştirdiği sosyal ağ korumasıyla internette vakit geçirmeyi seven kullanıcılara hitap ediyor. Virüs, casus yazılım, trojan, solucanlara karşı bulut ve topluluk temelli koruma sağlıyor.
54550862.jpg

WLM ve Yahoo benzeri anlık mesajlaşma servisleri yoluyla alınan ve gönderilen dosyalar yazılımla taranır. AVG Anti-Virus'ün link tarama özelliği daha siteleri ziyaret etmeden sizi güvenli olmayanlar konusunda uyarır.

İçerdiği Koruma Sistemleri:

Anti-Virus: Virüslere, solucanlara ve truva atlarına karşı tam koruma.
Anti-Spyware: Casus, reklam ve kimlik hırsızlıklarına karşı tam koruma.
Anti-Rootkit: Rootkitlere karşı tam koruma.
Link Tarayıcı: Tehlike içeren internet sitelerine karşı tam koruma.
Sosyal Ağ Koruması: Sosyal ağları tarayarak tam güvenlik sağlar.
AVG Advisor: Sistemde çalışan uygulamaları monitörleyen yazılım, kullanıcılara optimizasyon önerilerinde bulunuyor. Örneğin Firefox, Internet Explorer ve Google Chrome tarayıcıları aşırı bellek kullanarak sistem performansını etkilemeye başladığı zaman AVG yeniden başlatma önerisinde bulunuyor. Yeni!
AVG Anti-Virus 2012 Sürüm Güncellemeleri

AVG Advisor
Daha hızlı tarama.
Daha az bellek kullanımı.



Boyut:188-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre- armin
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows xp vista 7/32x64bit

gQ3DO.gif

AVG Anti-Virus 32Bit-2012
AVG Anti-Virus 64Bit-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst