gittigidiyor

AVG AntiVirus Free Edition 2014

Cengaver911

Aktif Üye
Katılım
8 Mar 2014
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
istanbul
AVG AntiVirus Free 2014 daha az yer kaplayan ve bellek kullanımını bir önceki sürüme oranla azaltan yeni sürümüyle karşımızda. Daha hızlı tarama iddiasını daha iyi bir performansla birleştiren yazılım, 2014 sürümüyle birlikte arayüz tasarımında önemli değişikliklerle birlikte karşımıza çıkıyor. Program sahte antivirüs yazılımlarını tanıma konusunda geliştirilmiş.

AVG-AV_2011free_1.jpg


Özellikle sadece internette gezen ve sosyal ağ servislerini kullanan kişilere uygun olan AVG AntiVirus Free, uzun yıllardır bu sektörde öncü antivirüs uygulamaları arasında yerini koruyor. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısı ile tam bir koruma sağlayan bu program dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. AVG AntiVirus Free bulut bilişim ve topluluk koruma ağından beslenen düzenli güncellemelerle yeni tehditlere karşı hep tetikte.

xVj9Ej.jpg


Virüs veritabanı güncellemeleri ile her zaman en güncel tehditlere karşı hazır durumda bulunan AVG AntiVirus Free yüksek derecede koruma sağlıyor. Yerleşik koruma kalkanı, casus yazılımlara karşı anti-spyware özelliği, e-posta tarayıcı, güvenlik eklentileri, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler gibi seçenekler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere ücretsiz sunan bu yazılım bilgisayarınızın performansında da hiçbir yavaşlamaya sebep olmadan verimli bir şekilde çalışabiliyor.

AVG Antivirus 2014 Özellikleri:

Ödüllü virüs temizleme ve önleme sistemi

Daha hızlı ve akıllı tarama

Gelişmiş gizlilik denetimleri

Virüs, tehdit ve zararlı yazılımları tespit edip durdurur

Güvenli olmayan bağlantıları ve dosyaları durdurur

Ücretsiz mobil koruma

Casusluğu ve veri hırsızlığını önler

Silinen dosyalarınızdan geriye hiçbir iz bırakmaz

Gizli dosyalarınızın güvende kalmasına yardımcı olur

Bilgisayarın hızlı çalışmasına yardımcı olur

Kolay uygulanabilir tavsiye ve uyarılar

Not: Lisans key crack vb. şeylere gerek yoktur. Dili tamamen Türkçedir. Güvenle indirebilirsiniz.


indir.gif


32 bit
http://kisaurl.com/?XAU

64 bit
http://kisaurl.com/?XAV
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst