gittigidiyor

Avira AntiVir Rescue System v.1.1-2013

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
wKO4A.jpg


Avira AntiVir Rescue System v.1.1 2013


Avira Antivir Rescue System, Windows işletim sisteminizi başlatamadığınız zaman ya da Windows?un hasar gördüğü durumlarda size çözüm sunan bir veri kurtarma programıdır.

Avira Antivir Rescue System?i Windows işletim sisteminizi başlatmak ve onarmak üzere kullanabilmek için öncelikle programı CD?ye ya da DVD?ye yazdırmanız gerekiyor. Ardından CD ya da DVD üzerinden bilgisayarınızın işletim sistemini başlatmak ve verilerinizi kurtarmak mümkün olacaktır.

Avira Antivir Rescue System ile işletim sisteminizi başlattığınız zaman program, hem işletim sisteminizde hasar gören alanları onaracak hem de tüm zararlıları temizleyecektir.

Bu program bir gün içinde pek çok kez güncellendiği için her zaman en yeni güncellemeleri almak ve programın hep güncel kalması mümkün olmaktadır.
ulc5v.png

ocak ayı güncell..

Boyut:258 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: Webroot Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/8 xp vista 32x64bit



2yubk.png

Avira AntiVir Rescue System-2012

(((Alternatif)))


Avira AntiVir Rescue System-2012

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst