gittigidiyor

Avrasya Tüneli Navigasyon Ve Haritalarda

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Avrasya Tüneli Navigasyon Ve Haritalarda[/h][h=2]Dün resmi olarak açılışı yapılan ve kullanıma sunulan Avrasya Tüneli için navigasyon ve harita servislerinde de gerekli düzenlemeler yapıldı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
avrasya-tuneli-navigasyon-ve-haritalarda-1482327125.jpg
Türkiye'nin iki kıtayı birbirine bağlayan en önemli projelerinden birisi olan Avrasya Tüneli için gerekli teknoloji destek sunuluyor. Yaşanan değişiklikler haritalar ve servislere çok geç yüklenmiş olsa da Avrasya Tüneli için özellikle Yandex hızlı bir şekilde davranarak navigasyon ve haritalarda bu yeni tünele yer verdi. Bu tünelin eklenmesi sayesinde kişilerin ulaşım planlamalarını tünel aracılığıyla da gerçekleştirebilmesi ve tünelden geçerken Yandex uygulaması üzerinden destek alabilmesi mümkün olacak.
Türkiye'ye yönelik özel bir ilgi gösteren Yandex benzer projelerde de hızı ile dikkat çekmişti. Avrasya projesi kapsamında gerçekleştirilen tüneli de atlamak istemeyen Yandex çok kısa süre içerisinde yaptığı güncellemeyle birlikte tüneli sistemlerinde kullanabilir duruma getirdi.
2007’de Start Verilmişti
12 Haziran 2007'de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce yapılan ihaleler sonrasında tünel için resmi başlangıç gerçekleştirilirken 2007 yılı itibari ile başlayan çalışmalar geçtiğimiz aylar içerisinde tamamlandı. Asya ve Avrupa arasında yapılacak yolculukları 15 dakikaya kadar indirecek olan bu proje ile birlikte vatandaşlar tüneli tercih etmesi halinde zamandan 85 dakikalık bir tasarruf sağlayacak. Tünelin tercih edilmemesi halinde trafiğe bağlı olarak 100 dakikalık bir yolculuğun yapılması mümkün.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst