gittigidiyor

Avrupa Konferans Ligi Konyaspor ve Başakşehir tur atladı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir, deplasmanda İsrail ekibi Maccabi Netanya ile karşı karşıya geldi. Sahasında 1-1 berabere kaldığı Maccabi Netanya’yı deplasmanda 1-0 mağlup eden Başakşehir, tur atladı.

Başakşehir’e turu getiren gol 9. dakikada Youssouf Ndayishimiye’den geldi. Sağ kanattan Lima'nın kullandığı köşe atışında kale önünde Ndayishimiye'nin kafa vuruşuyla Başakşehir, deplasmanda öne geçti.

Kalan dakikalarda rakibine fazla pozisyon şansı tanımayan ve skoru korumayı başaran Başakşehir, maçın son dakikalarında yakaladığı fırsatlardan yararlanamasa da adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Maccabi Netanya, maç boyunca Başakşehir kalesine sadece 1 isabetli şut gönderebildi.

Temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda İzlanda’nın Breidablik takımı ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Karadağ temsilcisi Buducnosy Podgorica ile eşleşen Breidablik, evinde 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında rakibine deplasmanda 2-1 yenilmesine rağmen tur atlayan takım oldu.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Eleme Turu ilk maçında Belarus temsilcisi BATE Borisov’u 3-0 mağlup eden Konyaspor, sahasında oynadığı rövanş karşılaşmasını da 2-0 kazanarak bir üst tura yükseldi. Maçın ardından Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin Konyasporlu oyunculardan iki maçta, iki kırmızı kart görmesiyle ilgili sorusu üzerine Palut, daha dikkatli olunması gerektiğini belirterek, ”İki maçta da negatif yönümüz sarı kartlardı. Daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Rakibin 5 gole ihtiyacı olduğu anda dikkatli olmamız gerekiyordu. Böyle turu geçerken negatif yönümüz bu oldu. Bunlardan ders alıp daha dikkatli olacağız. Bir kırmızı kart bir anda her şeyi değiştirebiliyor” diye konuştu.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Tebrikler her iki takıma da. ülke puanı ve takımların gelirleri açısından da iyi oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst