gittigidiyor

Avrupa’nın en çok satan otomobili Yeni Dacia Sandero...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
sandero-2-Quoh.jpg.webp




Temmuz ayında Avrupa’nın en çok satılan otomobili Yeni Dacia Sandero olmuştu. Uygun fiyatı ve donanım seçenekleri sayesinde tercih konusu olan aracın ülkemizde de hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Otomobil fiyatlarının oldukça yükseldiği son dönemlerde Yeni Dacia Sandero tüketiciler için önemli bir alternatif oluşturuyor.



Yeni Dacia Sandero fiyat listesi! Avrupa’nın en çok satan otomobili



Sınıfının ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren Sandero, 410 litrelik bagaj hacmi ile bunu bizlere kanıtlıyor. Arka yaşam alanı ve eşya gözleri anlamında da kullanıcılarını tatmin etmeyi başaran otomobil, ülkemizde 164.900 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Aracın baz donanım seviyesinde bizleri 1.0 litrelik benzinli bir motor karşılıyor. 65 beygir güç ve 95 nm tork üreten bu motora 5 ileri manuel şanzıman eşlik ediyor. Bu değerler etrafında fabrika verilerine göre otomobilin 0-100’ü 16.7 saniye olarak geçiyor.



Eğer siz de B sınıfı bir hatchback modeli satın almayı düşünüyorsanız, Yeni Dacia Sandero’yu düşünebilirsiniz. Çünkü araç segmentindeki diğer rakiplerine kıyasla hem daha uygun bir fiyat sunuyor, hem de buna göre oldukça iyi bir performans veriyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst