gittigidiyor

Ayarlarınız Bozulmadan Ve Server Bilgileriniz Silinmeden Image Yükleme

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
Ayarlarınız Bozulmadan Ve Server Bilgileriniz Silinmeden Image Yükleme

Alıntıdır....

Hiç bir ayarınız bozulmadan ve en önemlisi server bilgileriniz silinmeden image yüklemek için anlatımı okumanız yeterli.
[HIDE]
Yüklemek istediğiniz image dosyasının adını root.cramfs olarakdeğiştirin ve ftp programı ile /tmp klasörüne atın.Bu işlemi yaptıktan sonra Menü-Kurulum-Uzman Kurulum-Yazılım Güncelleme menüsüne girin ve manuel olarak güncellemeyi seçin.Cihaz tekrar başlayana kadar hiçbir tuşa basmadan bekleyin ve işlem tamamdır yeni image niz hayırlı olsun...
[/HIDE]​
 

ali

Aktif Üye
Katılım
8 Eyl 2011
Mesajlar
176
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
61
Konum
samsun
çok sağolun çok güzel bir bilgi
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst