gittigidiyor

Ayasofya ve Ruhban okulu gelecek hafta açılabilir

muhbalci

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,673
Tepkime puanı
32
Puanları
48
154448.jpg

23 Mayıs 2014 Cuma 13:49
Ayasofya ve Ruhban okulu gelecek hafta açılabilir


Taraf yazarı Aktar, açılmasına taraf değil ama yine de söyledi

Risale Haber-Haber Merkezi

Taraf gazetesi yazarı Cengiz Aktar, gelecek hafta Heybeliada Ruhban Okulu ile Ayasofya’nın eşzamanlı olarak açılabileceğini söyledi.

29 Mayıs 1453'te fethedilen İstanbul'un bir hafta sonraki yıldönümüne işaret ederek gelecek hafta Ayasofya ile ilgili bir hamle olabileceğine dikkat çeken Aktar, bunun "medeniyetler çatışmasına katkı olacağını" ileri sürdü.

Aktar'ın yazısında geçen ilgili bölüm şöyle:

"Gelecek perşembe Konstantinopolis’in bitmeyen fethi münasebetiyle büyük ustanın büyük bir manevrasıyla daha karşı karşıya kalabiliriz. Eşzamanlı olarak Heybeliada Ruhban Okulu ile Ayasofya’nın yeniden cami olarak açılması! Cumhurbaşkanlığını bilmem ama medeniyetler çatışmasına mükemmel bir katkı olacağı açık."

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst