gittigidiyor

Aykut Kocaman istifasını veriyor....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Aykut Kocaman yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, '8 maç 6 mağlubiyet, 2 galibiyet. Kabul edilebilir değil. Bunun bir bedeli olacak. Yönetime istifamı sunacağım. Ne ben, ne kulüp bunu hak etmiyor. Bu tip durumlarda hep şunu söyledim. Sonuçlar ne olursa olsun gidişatı kontrol etmeye çalıştım. Gidişatta sorun yoksa, benim vereceğim kararlarda son ana kadar bunu hep tuttum. Ancak bugün ilk yarıdaki oyun ve bütün dalgalı davranış biçimi bir şeyleri değiştirme ihtimalinin imkansız demeyelim. Kendi adıma verilecek doğru karar bu' ifadelerini kullandı.

Geçen haftaki Rize karşılaşmasından sonra takımda oyunda özellikle düzelme gözüküyordu ve umutlanmıştık. Buraya gelirken de özellikle zaaflara bakarak, kaybetmeden dönmek en önemli temeliydi. Ligin organize 5-6 takımı var. Bunların en başında geliyor Karagümrük saha yerleşimi ve duruşu olarak. Son derece haklı ve doğru galibiyet aldılar. Bizim adımıza söyleyecek bir şey yok. 8 maç 6 mağlubiyet, sezon başlangıcında kabul edebilir değil. Hem kendi hem kulüp adına kabul edilemez. Kendi adıma vereceğim kararlarda beklediğim şurasıydı. Bir şeyleri değiştirme şansı yoksa o güne kadar karar verdim. Bir şeyleri değiştirme konusunda ki gücümüzün azaldığını gösteriyor. Ne kendimi ne de kulübü sıkıntıya sokmanın anlamı yok. Gereken neyse, nasıl başarılarda bunun karşılığını alıyorsak başarısızlıklarda da bedeli olmalı. Bedelini ödeyeceğiz kendi adıma bunu yapacağım. İstifa kararımı yönetime ileteceğim.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Her teknik adam keşke böyle erdemli olsa,kimisi takımı ancak küme düşerken istifayı hatırlar, ya da sorumluluğu oyunculara yıkmayı son çare olarak görür veyahut hakemlere kabahat bulurlar....Bravo Kocaman.....
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Almaz kesinlikle,tam gidiyordu Burak Elmas ben onsuz çalışmayacağım dedi iş bozuldu..Hala yanlış kadrolar,yanlış rotasyonlar bakalım nereye kadar dayanacağız..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst