gittigidiyor

Aykut Kocaman:kanırta kanırta yendik!!!!

tomas57

Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
KrpmA1.jpg


Fenerbahçe ile futbolcu ve teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan Aykut Kocaman, futboldan uzak olduğu dönemi ve Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu dönem hakkında tartışılacak açıklamalar yaptı..

'Galatasaray'ı
, Beşiktaş'ı Trabzonspor'u Kanırta kanırta yendik' diyen Aykut Kocaman ' Art niyetli olarak kendi işlerine çevirmelerini kınıyorum' dedi..

KANIRTA KANIRTA YENDİK

Fenerbahçe'nin hocası sadece sahada kalamaz. Ben sadece sahaya bakarım desem de olmaz zaten. Fenerbahçe'nin saha dışında haklı olduğuna inandığım bir olayı vardı. Bu durumda haklılığına inandığım düşüncelerimi açıklamak ve anlatmak durumundaydım. Oyuncularımı toplamak zorundaydım. Saha içi saha dışı bakmak zorundaydım.
Basının çoğu ablukaya almıştı. Bu durum altında üzülmedik, yıkılmadık, demoralize olmadık demek yanlış olur. Ama ben hiç bir zaman inanmadım ve sonra anladımki bu Fenerbahçe başkanı ve Fenerbahçe'ye karşı yapılmış dönemsel bir iş. Benim güvenim başından beri hep tamdı. Kanırta kanırta yendik, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı Trabzonspor'u.
Radar sözüm yanlış anlaşılmış ben kesinlikle öyle bir şey demedim arkadaşlar varsa kayıtı hazırlasın. Art niyetli olarak kendi işlerine çevirmelerini kınıyorum. Trabzonspor'u anlıyabiliyorum. Sonuçta onlar da haklı olduklarını düşündükleri bir dava içindeler. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve avukatının bir kelimeyi çekip almasını ve bunu öne sürmesini anlarım sonuçta bir davaları var. Ama hiç olmayan bir sözü başkanlık yarışında söylenmiş gibi iddia edilmesini anlayamam. Çok yazık.
Fenerbahçe'nin rakiplerini şampiyonluk yolunda heveslendiren en büyük etkenlerden birisi fikstürünün çok sert olmasıydı. 9 tane deplasmanı var ve bunların içinde Galatasaray, Beşiktaş ile Trabzonspor var. Galatasaray köklü bir edğişim yaptı. Başında futbolun en önemli isimlerinden birisi var. Fenerbahçe'nin son dönemdeki puan kayıpları ile Galatasaray'ın yükselişi şampiyonluk yarışını ateşliyor. Bu sonuna kadar böyle gider gibi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst