gittigidiyor

Aynı Pdf Dosyasını İki Farklı Sekmede (Pencerede) Açmak İçin

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


Foxit Reader isimli ücretsiz pdf okuma ve düzenleme programının sahip olduğu çok sayıda özelliklerden biri de bir pdf dosyasını aynı anda iki veya daha fazla farklı sekmede açıp karşılaştırmalı olarak bakmaya imkan tanımasıdır.
Üstelik kullanımı da çok kolay. Bir pdf dosyasını Foxit Reader ile açtıktan sonra alttaki resimde gösterildiği gibi önce View menüsüne gelin ve oradan da Split icon simgesine tıklayınca açılan menüden istediğinizi seçin.


select-split-screen.png

Burada Horizontally Split seçeneği yatay olarak ayrı ayrı pencerede gösterirken Vertically Split seçeneği dikey olarak ayrı ayrı pencerede gösteriyor.
split-pane.png

Foxit Reader İndir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst