gittigidiyor

Aysal'dan F.Bahçe'ye sert mesajlar!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
9 Nisan 2014 Çarşamba

"Rakibimiz biz ne zaman aramızda oynadığımız maçı kazansak aynı taktikle üzerimize geliyor. Bu onların klasik stratejisi. Aldığımız galibiyetlerin sevincini yaşayamadan hep -cambaza bak- mantığıyla dikkatleri başka noktalara çekmek istiyorlar."

dj4D9L.jpg


Derbi öncesi üzerine düşen her şeyi yaptı... Alacakların sıfırlanacağı garantisini verdi, futbolcuların, teknik heyetin yanından ayrılmadı. Fenerbahçe karşısında elde edilen galibiyette önemli rol oynayan Başkan Ünal Aysal, kritik zaferin ardından FANATİK’e konuşurken, Kadıköy cephesine sert mesajlar yolladı. Fenerbahçe’yi, “Galatasaray’ın galibiyetini kaynatmakla” suçlayan Aysal, “Rakibimiz biz ne zaman aramızda oynadığımız maçı kazansak aynı taktikle üzerimize geliyor. Bu onların klasik stratejisi. Aldığımız galibiyetlerin sevincini yaşayamadan hep cambaza bak mantığıyla dikkatleri başka noktalara çekmek istiyorlar” dedi.

'Derbide çok iyiydik'

Kamuoyunun ilgisinin de ister istemez bu polemiklere kaydığını belirten Aslan’ın 1 numarası, sözlerine şöyle devam etti: “Fenerbahçe camiası aldıkları mağlubiyetlerden sonra kendi oyuncularının neden iyi oynayamadığını, kendi teknik heyetlerinin neyi eksik yaptığını tartışacaklarına, hatalarını araştıracaklarına benim oyuncularımı kurcalayıp sorun yaratmaya çalışıyorlar. Bu senaryolar gerçeği maskelemiyor. Neticede çok iyi bir futbol ortaya koyarak rakibimizi mağlup etmeyi başardık. Mücadelemiz son haftaya kadar devam edecek. Şampiyonluk kadar bu sene ikincilik de önemli. Avrupa’daki hedeflerimiz için ligi ilk 2 sırada tamamlamamız çok önemli.”


..Ve Demirören

Cim Bom’un patronu Ünal Aysal’ın hedefinde Fenerbahçe’den sonra bu kez bir türlü yıldızının barışmadığı Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören vardı. Emre’ye karşı yaptığı sportmenlik dışı hareketle gündeme gelen Melo için, “Beşiktaş’ın Nouma’ya yaptığını, Galatasaray da Melo’ya yapmalı. Biz ekran görüntülerinden ceza veremeyiz ama Galatasaray yönetimi Brezilyalı futbolcuyu göndermeli” diye konuşan Yıldırım Demirören’e sert tepki gösteren Ünal Aysal, şu ifadeleri kullandı: “TFF Başkanı’nın talihsiz beyanlarını, tarafsız olmadığının ve olamayacağının yeni bir kanıtı olarak esefle ve ibretle izlediğimizi eklemek isterim.”
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst