gittigidiyor

Azınlıkların Zaferi Andımız kaldırılıyor !

suvekum

Aktif Üye
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokratikleşme paketini açıkladı.
Demokratikleşme Paketi'ni açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilkokullardaki öğrenci andı uygulamasını kaldırılacağını açıkladı.

80 yıldır ilköğretim okullarında okutulmakta olan Andımız marşına değinen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İlkokullardaki öğrenci andı uygulamasını kaldırıyoruz." dedi.

Andımız özellikle "Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" satırları nedeniyle farklı kökenli vatandaşlarımızın sık sık tepkilerine yol açıyordu.

Demokratikleşme paketinden çıkan bu kararla ilk ve ortaokullarda 80 yılık devam eden uygulama kaldırılmış oldu

FARKLI DİL VE LEHÇELERDE EĞİTİM

Öte yandan Erdoğan ayrıca, "Özel okullarda farklı dil ve lehçelerde eğitim verilmesini mümkün hale getiriyoruz." dedi.

Kaynak : http://www.haber3.com/andimiz-da-kaldiriliyor-haberi-2223882h.htm#ixzz2gPPPCuT1

dede11

Aktif Üye
Türk olamayanların zaferi , Türk olanların da mağlubiyeti olmuştur. bundan sonrası Türklerin orta asyaya gönderilme süreci başlayacak. Uyanıp ta bunlara karşı demokratik yollardan cevabın sandıkta verilmesidir.
Allah'ın Türk'e yüklediği görevi hatırlamamız yetecektir.
'Muhtac Olduğun Kuvvet Damarlarındaki Asil Kan'da mevcuttur'

nokya

Aktif Üye
Bunu Türk milleti yemez eger yerse zaten yok olur. Son sözü politikacilar söylemez. Tarihte cok örnegi var. Kendini Türk tanimlamayanlar Türk devletinin basinda olursa ciacak sonuc budur.

xfles7837

Aktif Üye
Andımızın okullardan tamamen kaldırılması doğru bir karar değil, bana göre doğru olanı serbest bırakılması olurdu. peki bundan sonra türk okullarında andımızı söylemek isteyenlere biberli sulu müdehale mi olacak diye şüphelerim var ne de olsa başbakan andımızı kaldırdık dedi. özel okullarda farklı dillerde eğitime müsade edilmesi anadilde eğitimin kamufle edilmiş halidir ne yazıkki bu istekde terör örgütünün en önemli isteklerinden biriydi.

bobom

Aktif Üye
çok dar açıdan bakamyı konuya geniş açıdan bakın böl parçala yönet gruplaştır herekezzi sitem buu türkiye 2 ana bölüme ayrındı müfazakar ve muazfazakar olmayan şimdide din dil meshep olarak ayrılıyor şuan beliki olmaz ama bunda 20 25 yıl sonra he bölge özerk olcak ve bölünmek isticek ben kürtüm değip doğuyu lazım değip karadenizi çerkezim deyip bi bölümü herşez bi bölge isticek buda had ibi referndum yaplım derker ver türkiyeden ayrılırlar sistem budur rusya gibi parçalanırızz yugostavya gibi de

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.