gittigidiyor

Aziz Şehitlerimiz ve Mehmetçiklerimiz için (FATİHA VE GÜL)

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
Aziz Şehitlerimiz ve Mehmetçiklerimiz için (FATİHA VE GÜL)
Aziz Şehitlerimiz ve Mehmetçiklerimiz için (FATİHA VE GÜL)

Vatanın bölünmezliği uğruna canlarını verip gökteki hilal ile yıldızı bayrak, toprağı da vatan yaparak kara toprağın bağrında sıradağlar gibi yatan şehitlerimiz; sizler gençliğinizi yaşamadınız, vatan savunmasını üstün tuttunuz. Oysa sizlerin olağanüstü yetenekleri vardı. Türk Milleti için büyük değerler üretebilirdiniz. Vatan sevgisini yine ilk sıraya aldınız. Vatanı işgal etmek ve bölmek isteyenlerin üzerine nasıl saldırdığınızı Yemen de, Çanakkale de, Dumlupınar da, İnönü de, Cudi, Kabar, Namaz dağlarında, Kuzey Irak ta nasıl aslanlar gibi savaştığınızı okuduk, dinledik, şahit olduk.

Sizler vatanın uğruna şehit oldunuz, sizlerin yeri çok güzel, şehitliğin her kişiye nasip olmayacağını biliyoruz ama yokluğunuza dayanmak çok zor, sizleri çocuklarınız, ana, baba ve eşleriniz rüyalarında görüyorlar. Sizlere sarılıyor, ama uyandığında göz yaşından başka bir şey kalmıyor.Şu anda aramızda olduğunuzu da biliyoruz. Önünüzde saygıyla eğiliyoruz....

Şehitlerimize Alah'tan rahmet ,Yüce Türk Milleti'ne sabırlar dileriz..


Bismillahirrahmanirahim
Elhamdü lillâhi rabbil'âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. Iyyâke na'büdü ve iyyâke nesta'în. Ihdinas-sirâtal müstakîm. Sirâtallezîne en'amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn.
(Amin)



Şehitlerimiz için El Fatiha

Sizlerden Ricam Okuyup Amin yazıp bir Gül bırakmanız

Allah kabul etsin...
g110tp6gyhc9ne2of6do7.gif

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst