gittigidiyor

Aziz yıldırım'a şok ! Hapsi isteniyor...

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Konum
ankara
Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında sarf ettiği sözler nedeniyle Aziz Yıldırım hakkında "Hakaret" suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarf ettiği sözlerden ötürü Genç Fenerbahçeliler (GFB) kurucusu Sefa Kalya'nın suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.

"OLAY GÜNÜ TRİBÜNDE YOKTU"
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Sefa Kalya'nın suç duyusuna yer verilerek söz konusu suç duyurusunda Yıldırım'ın birden fazla kanal tarafından canlı olarak yayınlanan konuşmasını kesip GFB'nin olduğu tribüne dönerek, "Terbiyesizlik etmeyin, sizi bir daha stada sokmam, terbiyesizler, paralı köpekler, bu kadar da ağır hakaret ediyorum" dediği anlatıldı. Yıldırım'ın savcılığa suçlamaya ilişkin sunduğu dilekçesinde olay günü Sefa Kalya'nın tribünde olmadığını, onun bulunmadığı bir yerde kendisine yönelik hakarette bulunulmuş olamayacağını ifade ettiği belirtildi.

"ONUR, ŞEREF VE SAYGINLIĞI RENCİDE EDİCİ"
İddianamede, Yıldırım'ın sarf etmiş olduğu sözlerin Müşteki Kalya'nın onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte olduğu kaydedildi. Yıldırım hakkında "Hakaret" suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 11 Mayıs 2014 günü düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında kürsüde konuşan Aziz Yıldırım, konuşması sırasında yapılan tezahüratlara büyük tepki göstermiş, suça konu sözleri sarf etmişti.

DHA


AZİZ YILDIRIM'A ŞOK ! HAPSİ İSTENİYOR...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst