gittigidiyor

Aziz Yıldırım'dan yumruklu kavga!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
3 Eylül 2014 Çarşamba

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iddiaya göre 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi'ye saldırdı.

lBmVLX.jpg


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi'nin yumruklaştığı iddia edildi.

Haber Türk'te yer alan habere göre; 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sabah saat 11:00 sıralarında karşılaştığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "Aziz Bey, vicdanınız rahat mı, şike yapmaya utanmadınız?" şeklinde soru yöneltince arbede çıktı.

YUMRUK İDDİASI

Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi'nin bu soruları karşısında "çok rahatım" dedikten sonra küfür ettiği iddia edilen Aziz Yıldırım'ın ayağa kalkarak İbrahim Tüfekçi'ye yumruk attığı ileri sürüldü.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın yumruğunun boşa gittiği, yanındaki 7-8 kişilik bir grubun sözlü ve yumruklu saldırısına uğradığı iddia edilen İbrahim Tüfekçi'nin araya giren güvenlik görevlileri tarafından olay yerinden uzaklaştırdığı öne sürüldü.

Aziz Yıldırım'ın kendisine ağır hakaret ve küfürler ettiğini belirten İbrahim Tüfekçi, Aziz Yıldırım'a "Neden küfür ediyorsun? Terbiyeli olmak lazım" şeklinde cevap verdiğini söyledi.

"SORMASAYDIM KENDİMİ İNKAR EDERDİM"

Trabzon'a ulaşan İbrahim Tüfekçi, yaşadıklarını anlattı. İbrahim Tüfekçi, "Kupamızın alındığı için Aziz Yıldırım'ı görünce dayanamadım. Ona sorma gereği hissettim. Sormasaydım kendimi inkar ederdim. Ama beklemediğim bir saldırıyla karşılaştım. Ben Aziz Yıldırım'a vurmayı bile düşünmedim. Sadece tepkimi gösterdim. Soruma cevap vereceği yerde, ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldım" dedi.

Bu arada yaşanan arbede amatör bir kameraman tarafından görüntülendi. Öte yandan görüntülerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, İbrahim Tüfekçi'ye birkaç kez "Terbiyesiz herif" dediği duyuluyor.
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
650
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Aziz Yıldırım iyice zıvanadan çıktı.Ne olursa olsun,karşındaki ne derse desin böyle hareketler,küfürler kendisine yakısmadı.Artık takımın basından gitmeli,yoksa takıma dahada zarar verecek.
Diğer taraftan Trabzonlu yöneticinin yaptığı terbiyesizliğide unutmayalım.Bu ülkenin kanunları var mahkemeleri var,bir sonuca varmışlar buna saygı göstereceksin,çine sindireceksin.Her Fenerbahçeli yöneticiye her gördüğün yerde kupamızı çaldınız,şikecisiniz demek abesle iştigaldir.
Zaten sonuçta UEFA Trabzon hakkındaki iddaalarıda kabul edip,Türkiyeden elindeki belgeleri istemiş,Trabzon hakkındada soruşturma açılmıştır.
Yarın UEFA Trabzon içinde şike yapmıştır kararı verirse o zaman ne olacak..*??
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst