gittigidiyor

Babalar günü için neler düşündünüz...?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Babalar Günü yaklaşıyor! Birçok kişinin kafası bu özel günde ne yapacağını bilmediği için karışık. Babanızla harika bir gün geçirmek istiyor ama ne yapacağınızı bulamıyorsanız, aşağıda bu güzel günü nasıl geçirebileceğinize dair önerilerimizi bulabilirsiniz.

1. Sabah​

1. Sabah


Bugünlük güne ondan önce başlamayı deneyin. Ailenin diğer üyeleriyle birlikte harika bir kahvaltı organize edin. Mükellef bir kahvaltı sofrası ile babanızın güne mutlu başlamasını sağlamak sizin göreviniz.

Birlikte yapılan harika kahvaltıdan sonra en önemli adım geliyor: Hediye vermek! Bu kısım biraz zorlu bir aşama. Babanız için en iyisini seçmek istediğinizi biliyoruz. Ama klasik hediyelerden birini almamak da önemli.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Bu yüzden harika bir tıraş makinesi önerisi ile gelmek istedik: Remington Omniblade!​

Bu yüzden harika bir tıraş makinesi önerisi ile gelmek istedik: Remington Omniblade!


Elektrikli kişisel bakım ürünlerinin lider markası Remington’ın yepyeni erkek bakım ürünü Omniblade aşağıdaki özellikleriyle tüm babalar için ideal Babalar Günü hediyesi.

  • 0.15 mm kısalığa kadar cilde yakın kesim
  • 5 yıla kadar dayanıklı özel kesim ve dokulu bıçaklar
  • 60 dakikaya kadar dayanan şarj
  • %100 su geçirmez gövde ile geniş kullanım alanı
  • Ara uzunluklarda şekillendirme için ayarlanabilir tarak
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Öğlen​

2. Öğlen


Kahvaltı ve hediye faslı bittikten sonra artık dışarıya çıkma vakti. Özellikle doğa sever babaların ilgisini çekecek bir koru, sahil kasabası veya piknik alanı gezisi günü harika bir şekilde devam ettirebilir. Yanınızda getireceğiniz mini sandviçler de cabası. Açık havada keyifle muhabbet ederken birlikte yemek yemekten çok keyif alacaktır. Kısa yürüyüş ve yiyecek sonrası serinletici bir şeyler içmek de keyfinizi ikiye katlayacaktır.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
s-d93d7bbb2f5836ffa6203fa92240a77d424d886f.jpg


Akşam üstüne doğru yavaş yavaş yorulmalar başlayabilir. Muhabbeti diri tutmak için kahve keyfi de şart. Evin babasıyla şöyle karşılıklı bir kahve ve tavla keyfi ile vaktinizi en güzel şekilde geçirmeniz mümkün. Artık akşama doğru geçiş yapabiliriz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Akşam​

3. Akşam


Şimdi en keyifli kısımlardan biri geldi. Akşam yemeği zamanı! Yine mükellef bir sofra gerekli. Babanızın en sevdiği lezzetleri bir araya getirin ve onunla birlikte keyfini çıkarın. Arkaya en sevdiği müziklerden koyarak yemeğin keyfini katlayabilirsiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Karınlar doyduysa artık film vakti geldi. Önceden, onun da izlemekten zevk alacağı bir film seçerek hazırlanın. Yanında atıştırmalıklar ve çay / kahve ikilisiyle birlikte filminizi izleyin. Önemli Not: Bazı babalar altyazıya çok iyi tepkiler vermeyebilir. O yüzden dublaj seçeneği olan filmlerle ilerlemeye dikkat edin.

Ne yaparsanız yapın hep sizin arkanızda olan, gücünü hissettiren süper kahramanlarınız için aslında en önemli şey onun yanında olmanız. Biraz sohbet, biraz ilgi, biraz neşe ile çok güzel bir gün geçirmeniz mümkün. Yine de babalarını biraz şımartmak isteyenler için önerilerimizi sunmak istedik.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst