gittigidiyor

Backbone One PlayStation

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
ps-5hje-cover-FMCU_cover.jpg.webp



Dünyanın en meşhur oyun platformlarından biri olan PlayStation, mobil odaklı yeni cihazıyla oyun severlerin ilgisini çekmeyi başardı. Sony ile Backbone tarafından ortaklaşa geliştirilen ve Backbone One PlayStation ismi verilen yeni kontrolcü, içerisine yerleştirilen iPhone sayesinde harika bir oyun platformuna dönüşüyor. Şu an için yalnızca iPhone modelleriyle çalışan yeni platform, ilerleyen aylarda Android için de bir versiyon ile karşımıza çıkabilir.


Backbone One PlayStation’a baktığımız zaman bu kontrolcünün PlayStation 4 veya PlayStation 5 konsollarında bulunan oyunların tamamını sorunsuz çalıştırdığını görebiliyoruz. Ancak bunun için gerekli olan ilk şart mevcut bir internet bağlantısının olması. Tabi bu kontrolcü üzerinden oyun oynamak için illa da PlayStation 4 veya PlayStation 5 konsollarının bulunması da gerekmiyor.


Yeni bir dönemin habercisi Backbone One PlayStation resmen tanıtıldı​


Sony tarafından yapılan açıklamaya göre Backbone One PlayStation, Apple App Store’da bulunan oyunların büyük çoğunluğunu da sorunsuzca çalıştırabiliyor. Japon devi buna örnek olarak mağazada bulunan Call of Duty: Mobile, Genshin Impact gibi oyunların yeni cihaz üzerinden oynanabiliyor olmasını gösterdi.


Backbone One PlayStation başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Birleşik Krallıklar, Kanada, Avustralya, Meksika, Fransa, İtalya, İspanya, Hollanda, İsveç ve Yeni Zellanda’da satışa sunulacak. Cihazın çıkış fiyatı ise 100 dolar olarak belirlenmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst