gittigidiyor

Baff 2000 fullhd yeni yazılımı

mutlu

Aktif Üye
Katılım
4 Eyl 2013
Mesajlar
23
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
YATAĞAN
BAFF 2000 FULL HD YAZILIMI VAR MI? Varsa gönderebilir misiniz?wave
 

mike1

Aktif Üye
Katılım
21 May 2011
Mesajlar
33
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
..........
BAFF 2000 FULL HD YAZILIMI VAR MI? Varsa gönderebilir misiniz?wave

selam arkadasim , bak üstad burada sunmus smiles24 anladigim kadar senin alet büyük kasa olucak yani yumatu_big_synaps_galaxy_1.5.33. bu yazilim , yalniz tam detayli bilgi olmadigi icin yüklemede cikacak olan problemlere mesuliyet kabul edilmez , bilgine sunarim..

http://satcafesi.net/forum/showthread.php?t=45354


eger istiyorsan daha degisik yazilimlar cikmis yardimci olurum , mesela amstar_sab_1.5.38 , yalniz bu yazilimda kumanda problemi oldugunu yaziyorlar sahsen ben kendim denemedim
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst