gittigidiyor

Bakan Fahrettin Koca Açıkladı: Grip Aşısı Uygulaması Başlıyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 15 Eylül itibariyle 65 yaş üstü ve 65 yaş üstü olmayıp kronik hastalığı olan vatandaşlar için grip aşısı uygulamasının normal takvimiyle başladığını bildirdi.​


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 15 Eylül itibariyle 65 yaş üstü ve 65 yaş üstü olmayıp kronik hastalığı olan vatandaşlar için grip aşısı uygulamasının normal takvimiyle başladığını bildirdi.



Bakan Koca açıklamasında şunları kaydetti:​


Bakan Koca açıklamasında şunları kaydetti:


'15 Eylül'den itibaren 65 yaş ve üstü tüm vatandaşlarımızla 65 yaş altında olup kronik hastalığı bulunan hastalarımız için grip aşısı uygulaması, normal takvimiyle başlıyor. Grip aşısı, grip hastalığına yakalanma riskini azaltır, hastalığın şiddetini hafifletir.
Grip, özellikle, 65 yaş üstü ile kronik hastalığı bulunan kişilerde zatürre, bronşit, sinüzit ve kulak enfeksiyonu gibi komplikasyonlara yol açmaktadır. Grip aşılarımızı mutlaka yaptıralım. Doktorunuza başvurarak reçetenizi yazdırabilirsiniz.'
Yorumum


Kim olacak...? Siz de hala aşı olacak yer kaldı mı....?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst