gittigidiyor

Bangladeş’te Türk dizilerine büyük ilgi...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bangladeş’te Ertuğrul Gazi, Kuruluş Osman, Destan, Söz gibi Türk dizileri büyük beğeni ile takip edilirken, başkent Dakka caddelerine de Kuruluş Osman afişleri asıldı.
Özel televizyon kanallarında dublaj tekniğiyle yayınlanan diziler sadece kentlerde değil, köylerde de izleniyor. Türk dizilerinde uygunsuz sahneler bulunmadığını, kültürlerine uygun olduğunu ve bu sayede de dizileri ailecek izleyebildiklerini belirten Sharmin Akhter, “Önceden Hint dizilerini izlerdik. Artık Türk dizilerini Bengalce dublajlı şekilde izleyebiliyoruz. Bu dizilerle Müslümanların tarihini öğreniyoruz” dedi.

Bangladeşli Gazeteci Yasser Arafat ise Türk dizilerini ilk bölümlerinden itibaren merakla takip ettiğini belirterek, “İlk olarak Ertuğrul Gazi'yi izlemeye başladım, ilk bölümü izledikten sonra birkaç gün içinde tüm diziyi bitirdim. Çünkü ilk bölümü izledikten sonra tüm seriyi izlemek için sabırsızlandım. Bu dizileri izleyerek Müslümanların tarihini öğrenebiliriz” ifadelerine yer verdi
 

alitas

Aktif Üye
Katılım
3 Şub 2022
Mesajlar
7
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Yaş
39
bangladeş te çağ atlıyor
yaşasın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst