gittigidiyor

Barbaroslar dizisine zorunlu ara

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Aralık ayının son günlerinde Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin setinden üzücü haberler gelmişti. 3 oyuncunun koronavirüse yakalanması nedeniyle sette çalışmalar durdurulmuştu. Yılbaşının da araya girmesinin ardından TRT1’den bir erteleme bilgisi geldi.

Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli’nin koronavirüse yakalanması ile birlikte dizinin setinde bir süre çalışmalar yapılamadı Bu nedenle de gecikme yaşandı… Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 15. bölümü stokta olduğu için 6 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Ancak 16. bölüm için izleyicilerin bir hafta beklemesi gerekecek.

TRT1’den yapılan duyuruda dizinin bu hafta ekranda olmayacağı ve ara vereceği ifade ediliyor. Yeni bölüm tarihi de yayınlanan fragmanda 20 Ocak Perşembe olarak belirtildi.

Son haftalarda hem hikayesi hem de sahneleri ile çok daha iyi bir görsellik sunan Barbaroslar dizisinin sadık izleyicileri gidişattan çok memnun. Sadece bu koronavirüs sorunu kısa bir süre sette çalışmaları aksattı.

Çok daha yüksek reytingler alması beklenirken, artık zirveden uzaklaşan Barbaroslar, perşembe akşamları en çok izlenen üçüncü dizi konumunda bulunuyor. Mahkum, Camdaki Kız, Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri perşembe rekabetinde büyük bir yarış halinde…


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst